Bodrum Masalı 24. bölümde arayış devam ediyor

Başrollerini Timuçin Esen ve Şevval Sam'ın paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı dün akşam yayınlanan 24. bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü.

Sibel Karagöl
20 Şubat 2017 - 21:18
Yeni Bölüm

Başrollerini Timuçin Esen ve Şevval Sam'ın paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı dün akşam yayınlanan 24. bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü. 

Bodrum Masalı 24. bölümünde Aslı’nın babasını arama çalışmaları devam ederken Aslı bir başka ipucunun peşine düştü. Su ve Kelebek'in ilişkisini öğrenen Ateş ise hayatının şokunu yaşadı. Uzay ile birlikte annesini aramak için Kos'a giden Aslı, annesinin kim olduğunu ve neden annesinin bebeğinden ayrıldığını öğrenir.  Tüm suçun Aslı'nın dedesinin olduğunu öğrenen genç kız babasının Bodrum'da hapis yatan biri olduğunu ve annesinin adının Maya olduğunu öğrenir. Bu ip uçlarıyla beraber haftaya yayınlanacak 25. bölümde Aslı'nın babasını araması devam edecek. 

17-02/20/asli.Jpeg

Öte yandan Bodrum Masalı 24. bölümünde Ateş Faryalı'yı korumak için Bora’ya ders vermeye karar verdi. Arkadaşları ile birlikte plan yaparak Bora’nın mekanına giden Ateş, kendisine yardım etmek isteyen Kelebek’e, Su olayını unutmadığını vurgulayarak teklifini geri çevirdi. Fakat Ateş ortalığı karıştırıp, zor durumda kaldığında, Kelebek'in yardımını kabul etmek zorunda kaldı. Kelebek Ateş tam sıkıştığında, kendisine kapıyı açarak sıkıştığı yerden kurtardı. 

17-02/20/far.jpg

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı dizisi yine nefes kesen 25. bölümüyle pazar akşamı izleyicisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin