Bodrum Masalı 25. bölümde Aslı babasını bulmaya yaklaşıyor

Başrollerini Timuçin Esen ve Şevval Sam'ın paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı dün akşam yayınlanan 25. bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü.

Sibel Karagöl
27 Şubat 2017 - 22:33
Yeni Bölüm

Başrollerini Timuçin Esen ve Şevval Sam'ın paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı dün akşam yayınlanan 25. bölümüyle ekranlara bomba gibi düştü.

Yıldız’a bir fırsat sunan Bora, çocukların daha iyi şartlarda yaşamaları için yardım teklif eder. Ama  çocuklar ve Yıldız, Bora’ya minnet etmek ve boyun eğmeme konusunda kararlıdırlar.

Bu sırada ailesini bulma umuduyla arayışını sürdüren Aslı ise annesini bulmak için Kos'a gider. Uzay'ın yardımıyla birlikte annesinin yaşadığı mahalleyi bulan Aslı, yaşlı bir kadından annesinin hayat hikayesini öğrenir. Bu hikayeyle babasının eski bir mahkum olan bir Bodrum'lu olduğunu ve öz babasının bir çocuğu olduğundan bile haberi olmadığını öğrenir.

17-02/27/faryali.jpg

Bodrum Masalı'nın geçtiğimiz hafta yayınlanan 24. bölümünde, Bora hakkında öğrendiği bilgilerle yıkılan Evren, geçmişte hayatını mahveden Bora'ya nefret doludur. Bodrum Masalı dün akşam yayınlanan 25. bölümde ise serseri mayın gibi ordan oraya savrulan Evren, Bora hakkında ne yapacağına karar vermeye çalışmaktadır. 

Yıldız ile Faryalı ilişkilerini açıklamaya karar verirler. Herkesin toplandığı akşam yemeğinde Yıldız çocuklarına yıllar sona yeniden Faryalı'yla bir ilişkiye başladığını itiraf eder. Annelerinin yaşadığı onca şeyden mutlu olmalarını isteyen Yıldız'ın çocukları bu ilişkiyi onaylar.

Her bölüm ayrı bir heyecana ev sahipliği yapan dizi Bodrum Masalı, yeni bölümleriyle her pazar Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin