Bodrum Masalında Nejat İşler Transferi

Geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Bodrum Masalı dizisi sürpriz bir transfere imza attı ve Nejat İşler'i kadrosuna dahil etti.

Sibel Karagöl
25 Ocak 2017 - 23:57
Magazin

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı ilginç hikayesi ve iddialı kadrosuyla yayın hayatına dolu dizgin devam ediyor. Senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür yaptığı Bodrum Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturuyor.

Dizinin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe'nin paylaştıkları dizinin oyuncu kadrosuna ünlü ve sürpriz isim daha eklendi. 

17-01/25/bbb.jpg

Bir süredir İstanbul dışında sakin bir hayat sürdüren Nejat İşler geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda dizilerde dönmeye düşünmediğini açıklamıştı. Fakat yapımcılığa soyunan ve tam zamanlı kulüp yöneticiliğini devam ettiren Nejat İşler, hayranlarından ayrı kalamadı. 

Nejat İşler’in Bodrum Masalı’nda hangi rolü canlandıracağı henüz belli değil. Pazar akşamları yayınlanan ilgiyle takip edilen dizide Nejat İşler'in dikkat çekeci bir karakteri canlandıracağından şüphe yok. 

17-01/25/nnn.jpg

Bodrum Masalı dizisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitemizi takip edebilirsiniz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin