resim yok
29 Ocak 2013 - 00:00

 

Ahmet Özhan’la 27 yıllık eşi Hatice Özhan arasındaki olaylı boşanma süreci sonuçlandı

 

 

HATİCE Özhan, geçtiğimiz sene Ahmet Özhan’a ihanet iddiasıyla dava açmış, ünlü sanatçı da boşanma davası açarak yirmi yedi senelik karısına karşılık vermişti. Çiftin karşılıklı açıklaması nedeniyle uzun süre magazin gündeminden düşmeyen boşanma davası, karara bağlandı. Davanın son duruşması, dün Kadıköy 2. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Tarafların avukatlarıyla birlikte katıldığı duruşmada hâkim, boşanma kararı verdi. Ahmet Özhan, duruşmanın ardından “Evet, boşandık. Bitti. Söylenecek fazla bir şey yok, gereken neyse o oldu” dedi. Yaklaşık 2 milyon dolar değerinde olan ve tapusu Ahmet Özhan’a ait dairenin taraflar arasında yarı yarıya paylaşıldığı belirtildi.

DAHA BÜYÜK BİR EVE TAŞINIYORUM

Bir süredir Ahmet Özhan’la ilişki yaşayan Filiz Akbulut da boşanmanın ardından daha büyük bir eve taşınacaklarını söyledi: “Boşanma gerçekleşti ve bu konu kapandı. Tabii ki bu durum beni mutlu etti. Uzun zaman sıkıntı çektim, artık bunların son bulmasını istiyorum. Şimdi yeni bir eve taşınma işleriyle meşgulüm. Daha büyük ve iyi bir eve taşınıyoruz. Artık her şey daha iyi.” Akbulut, boşanma sonrası mal paylaşımı hakkındaki soruya, “Bilmiyorum, tatmin edici şeyler almıştır, bunları Ahmet Bey daha iyi bilir. Sormam, beni ilgilendirmiyor” yanıtını verdi.

 

Akbulut, “Ahmet Özhan’la nikâh yapmayı düşüyor musunuz?” sorusuna “Güzel şeyler olduğunda size söylerim” diye karşılık verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin