Bosch 4. sezon onayı aldı

Amazon'un en uzun soluklu orijinal dizisi Bosch, henüz üçüncü sezonu başlamadan 4. sezon için resmi onayı kaptı!

Bosch dizisinin takipçilerine güzel haber!

ERKEN GELEN ONAY!

Amazon'un en uzun soluklu orijinal dizisi Bosch, henüz üçüncü sezonu başlamadan 4. sezon için resmi onayı kaptı!

4. SEZON DETAYLARI

Titus Welliver'ı (Lost, The Good Wife) LAPD dedektifi Harry Bosch karakteriyle başrolde izlediğimiz dizinin ilk sezon bölümleri 2015 Şubat ayı, ikinci sezon bölümleri ise 2016 Mart ayında Amazon takipçilerine sunulmuştu.

Üçüncü sezon için Los Angeles'ta prodüksiyon çalışmaları sürüyor ve sezonun 2017 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor. Dördüncü sezon onayı geldi ancak şimdilik ne zaman yayınlanacağı konusunda net bir bilgi için henüz erken. Yine de olası takvim olarak 2017'nin sonları ya da 2018'in ilk ayları gözüküyor. Bölüm sayısının ise diğer sezonlardaki gibi 10 olduğu belirtiliyor.

Amazon Studios Başkan Yardımcısı Roy Price konuyla ilgili yaptığı açıklamada Amazon Prime Video'nun en uzun soluklu orijinal dramasının dördüncü sezon için yenilendiğini duyurmaktan dolayı heyecan duyduklarını ve dedektif Harry Bosch'un mesleki ve kişisel yaşamındaki zor durumların üstesinden gelmeye çalışacağı yeni bölümlerin yolda olduğunu bildirdi.

16-10/18/bosch.jpg

Michael Connelly'nin çok satan romanlarından ekranlara uyarlanan dizinin yeni sezonu için konuşan Connely ise "Kelimelerle tarif edemeyecek kadar mutluyum. Ekibimiz mümkün olan en gerçekçi dedektif dizisini yaratabilmek adına çok çalıştı. Titus, oyuncu kadrosunun geri kalanı ve tüm ekip kendilerini bu projeye adamış durumda. Üçüncü sezonla birlikte hikaye anlatımı konusunda çıtayı yükseltiyoruz ve bunu dördüncü sezonda da aynı şekilde sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Bosch'nun oyuncu kadrosunda Titus Welliver dışında Jamie Hector (The Wire), Amy Aquino, Madison Lintz (The Walking Dead) ve Lance Reddick (The Wire, Fringe) gibi isimler yer alıyor.

Dizinin televizyon adaptasyonu için uygulayıcı yapımcı kadrosunda Eric Overmyer (Treme, The Wire, Homicide: Life on the Streets), Connelly, Fabrik Entertainment'tan Henrik Bastin (The 100 Code, American Odyssey) ve Pieter Jan Brugge (Heat, The Insider) gibi isimler yer alırken başrol oyuncusu Welliver aynı zamanda dizinin yapımcı kadrosunda da yer alıyor.

'Bosch' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin