Böyle Bitmesin'de bu hafta sürpriz konuklar var!

Böyle Bitmesin'in 4 sürpriz ismi!

resim yok
23 Ocak 2014 - 10:17
Yeni Bölüm

TRT 1'in sevilen dizisinde bu hafta yine sürprizler var!

 

Böyle Bitmesin'e 4 ünlü oyuncu konuk oluyor...

TRT1'in sevilen dizisi Böyle Bitmesin'e bu hafta 4 ünlü oyuncu konuk oluyor.

 

HER HAFTA OLDUĞU GİBİ...

Başrollerinde Nergis Öztürk, Yeliz Kuvancı ve Cemal Toktaş'ın olduğu At Yapım imzalı Böyle Bitmesin dizisine her hafta ünlü oyuncular konuk oluyor.

 

İŞTE O 4 KONUK İSİM

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan 52. bölümüne;

- Daha önce Akasya Durağı ve İnadına Yaşamak dizilerinde rol alan Levent Ülgen,

- Son olarak Dila Hanım dizisinde rol alan Şenay Gürler,

- Yavuz Topoyan ve

- Sema Atalay konuk olacak.

 

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

'TELEFON DOLANDIRICILARI İŞ BAŞINDA'

Kadir, eşi Safiye'den boşanmak ister. Nedeni, komik ama gerçek dediğimiz türdendir.

Safiye 'saf'tır ve 'Örgüt telefonunuzu kullanmış' diye arayan kişiye tüm ailenin birikmiş parasını kaptırmıştır. Saflık bazen başa bela olur mu?[reklam]

Nisa'nın bu vakayı çözmek üzere izlediği yol, kahkaha tufanına dönüşebilir. Yazıcı Ailesi iş başında, Hümeyra gizli işler peşindedir.

52. bölüm konuk oyuncuları; Levent Ülgen, Şenay Gürler, Yavuz Topoyan ve Sema Atalay ile Böyle Bitmesin; 24 Ocak Cuma akşamı saat 19.50’de TRT1 ekranında.

 

DİZİNİN GENEL KONUSU

Böyle Bitmesin; bütün kozlarını aile üzerine oynayan, bütün derdini aile üzerinden anlatan bir tür dizisidir. Türkiye’de son 20 yılda hızla artan boşanmalar, bu boşanmaların ilginç içerikleri, toplumun bu artışa direnemeyişi,ülkenin doğusuyla batısı arasında bu artış noktasındaki farkın gittikçekapanıyor olması bize bir şey işaret ediyordu. Şüphesiz, boşanma denen şey,aile mefhumuyla ilgili en büyük kriz noktasıydı. Ve bir şeyi tanımlamanın en temel yollarından birisi onun karşıtıyla aynı çerçevenin içine alınmasıydı.

Biz aileyi bütün yönleri ile anlatmak istiyoruz. O yüzden boşanmaları ve özelde ailelerin parçalanmasını engellemeye çalışan bir ekibin, her bölüm farklı bir aileyle, her bölüm farklı bir boşanma sebebiyle, her bölüm farklı bir çatışmayla ve sonuç olarak her bölüm farklı bir mesajla karşı karşıya kalacağı episodik bir tür dizisi olarak karşınızdayız!

 

 

'BÖYLE BİTMESİN' 52. BÖLÜM FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin