Böyle Bitmesin'de yıldız yağmuru sürüyor! Sürpriz isimler!

TRT1'in sevilen dizisi Böyle Bitmesin'de ünlü konuklar var.

resim yok
30 Ocak 2014 - 11:13
Yeni Bölüm

TRT1'in sevilen dizisi Böyle Bitmesin'de ünlü konuklar var.

Başrollerinde Nergis Öztürk, Yeliz Kuvancı ve Cemal Toktaş'ın olduğu At Yapım imzalı Böyle Bitmesin dizisine her hafta ünlü oyuncular konuk oluyor.

 

İşte detaylar ve yeni bölüme bakış:

 

KONUK OYUNCU LİSTESİ

Dizinin bu hafta yayınlanacak olan 53.bölümüne;

- Daha önce Yer Gök Aşk dizisinde oynayan Tuvana Türkay,

- Çok yakında Ankara'nın Dikmeni dizisinde rol alacak Bülent Emrah Parlak,

- Yakışıklı oyuncu Kartal Balaban,

- İntikam dizisinde Küçük Derin karakterini canlandıran Ceren Reis ve

- Güzin Alkan konuk oluyor.

Böyle Bitmesin, 31 Ocak Cuma 53.bölümü İle 19.50'de TRT1 Ekranlarında..

 

BÖYLE BİTMESİN 53. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

'Evlat, kimin hakkı?'

Nisa, adına yazılmış olan mektubu okumaya başladığında, meselenin sadece çözülmesi gereken bir vaka olmadığını, bu durumun kendisine çok tanıdık ve içini burkacak bir konu olacağını bilmiyordu...[reklam]

Güneş ve Metin yıllar sonra yeniden birleşmişlerdir ama bu büyük aşk bir arada durmaları için yeterli midir? Metin koşulsuz şartsız neyin peşine düşmüştür?

Hepsi ve daha fazlası, Tuvana Türkay, Bülent Parlak, Kartal Balaban, Güzin Alkan ve Ceren Reis'İn konuk olduğu Böyle Bitmesin 53. Bölümde. Cuma akşamı, saat 19.50'de TRT1 ekranlarında.

 

DİZİNİN GENEL KONUSU

Böyle Bitmesin; bütün kozlarını aile üzerine oynayan, bütün derdini aile üzerinden anlatan bir tür dizisidir. Türkiye’de son 20 yılda hızla artan boşanmalar, bu boşanmaların ilginç içerikleri, toplumun bu artışa direnemeyişi,ülkenin doğusuyla batısı arasında bu artış noktasındaki farkın gittikçekapanıyor olması bize bir şey işaret ediyordu. Şüphesiz, boşanma denen şey,aile mefhumuyla ilgili en büyük kriz noktasıydı. Ve bir şeyi tanımlamanın en temel yollarından birisi onun karşıtıyla aynı çerçevenin içine alınmasıydı.

Biz aileyi bütün yönleri ile anlatmak istiyoruz. O yüzden boşanmaları ve özelde ailelerin parçalanmasını engellemeye çalışan bir ekibin, her bölüm farklı bir aileyle, her bölüm farklı bir boşanma sebebiyle, her bölüm farklı bir çatışmayla ve sonuç olarak her bölüm farklı bir mesajla karşı karşıya kalacağı episodik bir tür dizisi olarak karşınızdayız!

 

 

'BÖYLE BİTMESİN' 53. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin