resim yok
06 Aralık 2011 - 00:00

 

‘Güzel Günler Göreceğiz’ filmiyle Altın Portakal’da ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Nesrin Cavadzade, InStyle dergisi için 40’lı yıllar kadını oldu
Çocukluğunu (11 yaşına kadar) Bakü’de geçiren Nesrin Cavadzade (29), kendi sözleriyle ‘Sovyetler’de hayat pek dışarıda sürmediği için evlerde toplanılan’ bir ortamda yaşamış. Dışa dönük, sanata yatkın bir ailenin çocuğu olarak; bale dersleri alıp, o yaşta küçük hikayeler yazıyormuş. Oyunculuğa da ilgi duymakta geç kalmamış. 
Güzel oyuncu o yıllara dönüp baktığında ağzından şu cümleler dökülüyor; “Oyunculuğu seçtim, oyunculukta bir yerlere geldim ama bakıyorum bu 20 sene hep küçük Nesrin’in hayallerini gerçekleştirmekle geçmiş. Şu anda ise hâlâ hiç durmadan yeni hayaller üreten bugünkü Nesrin’in hayallerini gerçekleştirmek için çabalıyorum. Çok uzak sandığın zaman hemen gelip geçiyor, yine yeniden yepyeni hayallerin peşine düşüyorsun ve biliyorsun ki önünde hayallerin için uzun yollar var.”
 
Tam hayalperest değil
Onu tam bir hayalperest sanmayın. Karamsar da olabiliyor. Ama bu ruh halinin çok çabuk geçebildiğini söyleyen başarılı oyuncu azimli ve tutkulu bir yapıya sahip. Yani onun altından kalkamayacağı hiçbir şey yok. Çalışkan olduğu kadar rahatına da düşkün Cavadzade, fırsat bulduğu zamanlarda vaktinin çoğunu spor salonunda geçirenlerden. Güzel oyuncu, gerçekten dinlenmesi için spor ve sonrasında girdiği saunanın şahane bir ikili olduğunu belirtirken adeta gözlerinin içi parlıyor.
‘Al Yazmalım’ dizisinde Ayça, bu ay vizyona girecek olan ve ‘Al Yazmalım’a gönderme yapan ‘Yangın Var’ filminde Asya ve şubatta izleyeceğimiz ‘Güzel Günler Göreceğiz’ filminde de Anna karakterine hayat veren başarılı oyuncu, yaklaşık dört ay süren ve hâlâ devam eden bu yoğun süreçte hayatının canlandırdığı karakterlerin baş harfi olan A’lar arasında gidip geldiğini belirtiyor. 
Pek tabii gündeminde birbirinden farklı üç kadın karakter olunca, söz kaçınılmaz olarak modaya geliyor. Canlandırdığı Anna karakteriyle Altın Portakal’da ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülü alan başarılı oyuncu, ödül töreninde giydiği David Koma imzalı elbiseyle, artık daha heykelimsi tasarımların aklını çeldiğini söylerken muzipçe gülümsemeyi ihmal etmiyor. 
Üzerinde taşıdığı 40’ları anımsatan kombinasyonlarla çekim boyunca müthiş bir enerji yayan Nesrin Cavadzade aynı enerjiyle sözü alıyor; “Rahat ama kadınsılıktan ödün vermeyen tasarımları seviyorum. 40’lar kadınını anımsatan bu kombinasyonlara bakınca aklıma ilk gelen şu oluyor: Böyle giyinen bir kadına kimse hayatta ne yapacağını söyleyemez. Günlük yaşantımda bu tarzda giyinebilmeyi, giydiklerimle bir şeyler söyleyebilmeyi çok isterdim ama maalesef hayat koşuşturmacası içerisinde böyle bir düzen tutturmak gerçekten yetenek  isteyen ayrı bir iş.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin