Böyle soygun görülmedi: 'Kadın İşi' geliyor! [Video]

Yerli Tomb Raıder'lar görücüye çıktı!

resim yok
15 Ocak 2014 - 11:54
Magazin

Yerli Tomb Raider'lar görücüye çıktı!

Dört yakın arkadaşın gerçekleştirdiği bir banka soygununu anlatan 'Kadın İşi' isimli filmin tanıtımı için başrol oyuncuları; Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu objektiflere poz verdi.

 

'TOMB RAIDER'I HATIRLATTILAR!

Tanıtım için özel kostümlerle poz veren Meltem Cumbul ve Özge Ulusoy, Angeline Jolie'nin canlandırdığı 'Tomb Raider' karakterini hatırlattı.

Film, Cuma günü gösterime girecek.

 

FİLMİN DETAYLARI

Filmle ilgili detaylar şöyle:

Dört kadının hayatlarını değiştirecek soygun için çıktıkları serüven adeta bir tangoyu andırıyor!

Yönetmenliğini A. Taner Elhan'ın yaptığı 'Kadın İşi' filmi önümüzdeki Cuma günü tüm Türkiye'de vizyona girecek.

Dört arkadaşın sadece hayal edebilecekleri banka soyma fikrini, direnci, gücü, tutkuyu ve kararlı hareketleri temsil eden tango beraberinde, özür kostümlerle, kusursuz bir planla hayata geçirmesini anlatacak olan en seksi banka soygunu hikayesinin başrolünde ise Meltem Cumbul bulunuyor.

Filmin başrolündeki diğer isimler ise Filiz Ahmet, Özge Ulusoy ve Esra Dermancıoğlu şeklinde.

Meltem Cumbul'un, "Bu bankayı tango eşliğinde soyalım" diye önerdiği soygun sahnelerindeki tango performanslarıyla ve özel tasarlanan kostümleriyle son derece seksi görünen dört oyuncunun bu sahneleri de uzun süre akıllardan silinmeyecek.

Hayatlarını düzene sokmak için soygun yolunu seçmek zorunda kalan kahramanlarımız;[reklam]

''Bu işi yapacaksan da bu kadar kadınca, son derece tutku dolu ve ihtirasla yapacaksın, adeta tango gibi!'' dedirtiyor.

 

SOYGUN PLANI NASIL GELİŞİYOR?

Birbirinden farklı dört kadın Nihal, Dürdane, Gülay ve Bilge yakın arkadaşlardır  En kötü günlerinde birbirlerine destek olan bu dörtlü bu kez de Gülay için bir gece bir araya gelir.  Kocası onu terk etmiştir ve iki buçuk yaşındaki oğlunu da alıp annesinin yanında yaşamaya başlamıştır. Birtakım sağlık sorunları ve ödeyemediği kredi borçları yüzünden kendi işi de tehlikeye girmiştir ve sahip olduğu küçük tekstil atölyesindeki bütün makinalarına da el konmuştur.

 

Maddi ve manevi açıdan zor günler geçiren Gülay, buluştukları akşam, ancak banka soyarsa kendini kurtarabileceğini esprili bir şekilde söyler. Başta diğer arkadaşlarının da ciddiye almadığı bu şaka, aralarında uzayıp gider ve ciddi bir soygun planına dönüşür.

 

Hiçbirinin tahmin etmediği bu planıın aksamaması için ellerinden geleni yaparken birtakım gülünç sürprizler ve dostluklarını sınayan anlar da onları beklemektedir.

 

FRAGMAN

 

 

ÖZGE ULUSOY NE ZAMAN EVLENİYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin