Boynu Bükükler bu akşam başlıyor!

Kanal D’de bugün yeni bir gençlik dizisi başlıyor.

resim yok
27 Şubat 2014 - 16:00
Magazin

Kanal D'de bugün yeni bir gençlik dizisi başlıyor.

Oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Ahmet Saraçoğlu, Murat Akkoyunlu, Ünal Yeter, Barış Başar, Ali Tutal gibi birçok deneyimli oyuncunun yanı sıra genç yetenekleri de toplayan dizi, ilk bölümüyle bu akşam ekranda olacak.


Senaryosunu Cüneyt İnay'ın kaleme aldığı, Ömer Uğur'un yönettiği 'Boynu Bükükler', hayata 3-0 yenik başlamış bir grup öksüz yetim liselinin, durumu 3-3’e getirme hikayesini ekrana taşıyacak.

 

KARAKTERLERİ TANIYALIM

Melek (Sedef Avcı  

Rehber danışman, felsefe hocası ve müdür yardımcısıdır. 35 yaşındadır, okulun en güzel ve en idealist hocasıdır. Bir lise öğretmenine göre fazla donanımlıdır. Boynu Bükükler gibi yetimhanelerde büyümüştür ama bunu saklar. Bu yüzden 10-HAŞ’ı seven, 10-HAŞ'ın da sevdiği tek hocadır ama sık sık Melek’i suistimal ederler. Fuat kendisine karşı birtakım hisler beslemektedir, Melek bundan haberdar değildir.

Fuat (Ahmet Saraçoğlu)

Okulun müdürüdür. Ayrıca matematik hocasıdır. Duldur. Evde ve özel hayatında çok başarılı biri değildir. Okulda ise tam tersidir. Öğrencilere karşı çok katıdır, disiplinden ve ciddiyetinden taviz vermez. Ama 10-HAŞ her zaman kendisini alt edecek bir şey bulur. Bu yüzden 10-HAŞ sınıfından ve Selim’den hiç hoşlanmaz. Sadece hafta sonları gördüğü çocuklarının sorumluluğunu almak hayatının dönüm noktalarından olacaktır. Çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak için her yolu dener.

Selim (Ahmet Olgun Sünear)

Sınıfın yakışıklısı ve beynidir. Zamanında annesi kendisini bırakıp gitmiştir. Hâlâ içinde annesini bulacağına dair umut vardır. Zekidir ama kafası hep cinliğe çalışmaktadır. Arkadaşları için yapmayacağı fedakârlık yoktur. Yeni gelen öğrencilerden Miray’a aşık olur.

Mansur (Murat Akkoyunlu)

Edebiyat hocasıdır. Tam bir duygu insanıdır. Halası onu edebiyat fakültesine yönlendirip hızla sabit maaşa geçmesini sağlamıştır. Mansur’un en büyük hayali roman yazmaktır, fakat 33 yaşına kadar sadece 3 sayfa yazabilmiştir. Karşıda oturmamasına rağmen duygu insanı olduğu için her gün vapura binmektedir. İki kere vapurdan düşmüş ve bir kere simit atarken martı vurmuştur. Çok da parlak bir hoca değildir.

Tahir (Ünal Yeter)

Tarih öğretmeni ve müdür muavinidir. Daha çok dolmuş muavini gibidir. Çünkü para toplamaktan başka görevi yoktur. Aslında bilgi ve birikimi olan biridir, fakat hep ikinci plandadır. Bu nedenle 10-HAŞ tarafından 2. Tahir olarak adlandırılmıştır.

Ersen (Çağlar Ertuğrul)

Ersen ve Galoş'ların lideridir. Yanında sürekli Bir ve İki lakaplı elemanları vardır, bunlar Selim’in deyimiyle Ersen’in Galoş’larıdır. Çok ünlü bir müteahhidin oğludur. Miray’a aşık olmuştur. Onun hayatının aşkı olduğunu düşünmektedir.[reklam]

Samet (Barış Başar)

Okulun güvenliğidir. 26-27 yaşlarındadır. Su ve boncuk tabancası taşımaktadır. 10-HAŞ’a karşı bir nefreti yoktur ama güvenmez onlara. Çünkü o çok yoğun dikkatine rağmen her zaman dikkatini dağıtacak bir şey bulurlar.

Venhar (Mine Şenhuy Teber)

Okulun aşçısıdır. Okulda kalmaz. Sabah gelir, akşam gider. Hep beyaz giyer, günlük kıyafetleri de hep beyazdır. Kendisinin de 5 çocuğu olduğu için kafası çocuk gürültüsü götürmez, bu yüzden sert gibidir ama 10-HAŞ’ı sever. Fuat hariç bütün hocalarla iyi geçinir. Kendisine en büyük hakaret, yemeğini beğenmemektir.

Şahap (Ali Tutal)

Din hocasıdır. Okulun en yaşlı hocasıdır. Hırslıdır. Aslında idari kadroda olması gerektiğini düşünür ve bunu sık sık dile getirir. En sevdiği öğrenci Yılmaz’dır. Çocukların ilginç soruları yüzünden çoğu zaman ders işleyemez. Lafını diğer öğretmenlerden hiç esirgemez.

Melissa (Sevilay Şimşek)

İngilizce öğretmenidir fakat İngilizce bilmemektedir. Öğretmen yokluğundan kadrodadır. Çocuklar Melisa’nın ne demek istediğini merak ede ede İngilizce’yi çözecektir. İlk tikilerdendir, öğretmen olduğu için tikiliğe ara vermiştir, fakat içten
içe Hülya ve Nil’i kıskanmaktadır.

Zerrin (Özüm Arkan)

Beden öğretmenidir. Kaslıdır, serttir ama erkeksi değildir. Bir dönem orduda subay olarak bulunmuştur, bu yüzden askerlik anıları vardır, sık sık anlatır. Tahir’e aşıktır. Fakat ilk zamanlar Tahir’i bir yanlış anlamadan ötürü dövdüğü için bu aşkın yolu taşlıdır.

Yılmaz (Gün Koper)

9 HAŞ’ın müftüsüdür. Namazında niyazındadır. Zamanında yurtlarda çok korkutulmuştur, bu sığınma refleksiyle dindar olmuştur. Gusül abdestsiz cama bile çıkmaz. Bütün bunlara rağmen aymazlıktan, haylazlıktan da hiç geri durmaz.

Doruk  (Barış Aytaç)

Nakil ile gelen gruptan kağıt üzerinde en zengin olanıdır. Babasının şirketinin yüzde 10 hisse sahibidir. Hastalık hastasıdır, bin türlü ilacı ve yanından ayırmadığı ameliyat eldivenleri vardır.

Kocaman (Cüneyt Çeliksoy)

Daha önce üç kere sınıf tekrarı yapmış, sınıftaki en büyük elemandır. Sürekli kirli sakalla gezer. Selim en yakın arkadaşıdır. Saftır ve patavatsızdır. Gönül'e aşıktır.

 

 

'BOYNU BÜKÜKLER' TÜM TANITIM VİDEOLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin