Boynu Bükükler dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu!

Boynu Bükükler dizisinin konusu ne? Boynu Bükükler'in oyuncuları kim?

resim yok
29 Ocak 2014 - 12:55
Magazin

Boynu Bükükler dizisinin konusu ne? Boynu Bükükler'in oyuncuları kim?

Kanal D'de ekrana gelecek olan yeni dizi Boynu Bükükler'in oyuncuları belli olmaya başladı.

 

İşte detaylar:

Kanal D'de halen devam eden Galip Derviş dizisinin de yapan olan Barakuda Film'in yapımcısı olduğu Boynu Bükükler'de Sedef Avcı ile Bora Akkaş rol alacak.

 

KISA ÖZET

Boynu Bükükler, hayata 3-0 geriden başlamış bir grup öksüz yetim liseli çocuğun durumu 3-3’e getirme hikayesini anlatmaktadır. Bu çocuklar piyangodan talihlilerinin sevindirmeyi düşündüğü çocuklardır, yani sevinme ihtimalleri milyonda birdir.

Akl-ı Selim önderliğindeki bu çocuklar yokluğun ve yoksulluğun üstesinden kendi zekice yöntemleriyle gelmektedirler. Anne babasız olmaları dolayısıyla kendi aralarında aile olmuştur bu çocuklar. Küçük yaşta birçok olumsuzluğa göğüs germişlerdir, boyunları bükük olsa da omurgaları hep diktir. Hayata bırakılan bu çocuklar müdürleri Führer Fuat’ın katı disipliniyle mücadele ettikleri gibi bir de üzerine Ersen ve Galoş’lar kod adlı sevgi arsızı ve zengin çocuklarla mücadele etmek zorunda kalırlar.

 

DİZİNİN TAM KADROSU BELLİ OLDU

Oyuncular:

Ahmet Saraçoğlu – Fuat
Okulun müdürü, aynı zamanda matematik hocası. Öğrencilere karşı çok katıdır, disiplinden ve ciddiyetinden asla taciz vermez.

Sedef Avcı – Melek
Rehber Danışman ve Felsefe hocası ve müdür yardımcısıdır. Okulun en güzel ve idealist hocasıdır. Bir lise öğretmenine göre fazla donanımlıdır. Boynu Bükükler gibi yetimhanede büyümüştür ama bunu saklar.

Murat Akkoyunlu – Mansur
Edibiyat hocasıdır. Tam bir duygu insanıdır. Bu kadar duygulu ve naif olmasının sebebi bilinmemektedir.

Miray – Bensu Soral
Müdür Fuat’ın kızıdır. Annesi vefat etmiştir. Atak ve becerikli bir kızdır. Sorumluluk alır. Miray babasıyla sürekli takışır genelde babasının yaptıklarını onaylamaz. Abisi Mithat ile arası ise iyidir, fakat Mithat çok saf olduğu için başına çok bela alır.

Mithat – Bora Akkaş
Fuat’ın oğlu ve Miray’ın abisidir. Okula bir sene geç başladığı için Miray’la aynı sınıftadır. Değişik biridir. Korkuları ve çekinceleri vardır. Kavga edemez, korktuğunda ya da panik olduğunda garip garip sesler çıkarır.

Doruk – Barış Aytaç
Nakil ile gelen gruptan kağıt üzerinde en zengin olanıdır. Gerçekten zengindir. Babasının şirketinin \\\\\%10 hisse sahibidir. Fakat reşit olmadığı için beş kuruş koklayamamaktadır.

Çağlar Ertürk – Ersen
Çok ünlü bir müteahhidin oğludur, arkadaş grubuna çok bağlıdır. Ersen lise öğrencisinden çok playboy gibi takılır. Kendisinde Özcan Deniz gibi arada kalmış bir yakışıklılık vardır. Çabuk sinirlenir, hemen gözü döner ve sağlıklı düşünemez.

Gün Koper – Yılmaz
9 HAŞ’ın müftüsüdür. 5 vakit namazında niyazındadır. Zamanında yurtlarda çok korkutulmuştur, bu sığınma refleksiyle dindar olmuştur.

Özüm Arkan – Zerrin
Beden öğretmenidir. Bayan olmasına rağmen kaslıdır, serttir. Ama erkeksi değildir, gayet kadınsıdır.[reklam]

Ünal Yeter – Tahir
Tarih öğretmeni ve müdür muavinidir. Müdür muavininden çok dolmuş muavini gibidir. Çünkü müdür muavinliği mevkiinde para toplamaktan başka görevi yoktur.

Barış Başar – Samet
Okulun güvenliğidir. Çok dikkatlidir. Su tabancası ve boncuk tabancası taşımaktadır.

Ali Tutal – Şahap
Din hocasıdır. Okulun en yaşlı hocasıdır. Hırslıdır, aslında kendinsin idari kadroda olması gerektiğini düşünür ve bunu sık sık dile getirir.

Sevilay Şimşek – Melisa
İngilizce öğretmenidir, İngilizce bilmemektedir. Öğretmen yokluğundan kadrodadır.

Mine Teber – Venhar
Okulun aşçısıdır. Hep beyaz giyer, günlük kıyafetleri de hep beyazdır.

Ahmet Oldun Sünear – Selim
Sınıfın yakışıklısı ve beynidir. Zamanında annesi kendisini bırakmış, gitmiştir. Hala içinde annesini bulacağına dair umut vardır. Zekidir ama kafası hep cinliğe çalışmaktadır, hızlı düşünür ve uygular, uygulatır.

Güven Murat Akpınar – Menderes
Kayserilidir. Tam bir şark kurnazıdır. Ayrıca sarı değildir, küçükken sarı olduğunu iddia eder. Bağlantıları vardır, yurda yasak olan bir çok şeyi sokabilir. Bir nevi okulun ve yurdun toptancısıdır.

Bengi İdil Uras – Hülya
Gönül’ün sürekli yanında dolaşan sarışınlardır. Gönül’ün yakın arkadaşlarıdır. Hepsi aynı okuldan gelmişlerdir. İkisi de birbirinden saftır.

Öznur Serçeler – İnci
Nakil gelen grubun en karamsarıdır. Gotiktir, emodur. Ailesinin çok parlak ve başarılı 2 çocuğu vardır. İnci tarz olarak arıza olduğu için ailesi kendisini çok öne çıkarmaz, ailenin genel başarılı prezentıbıl duruşunu bozmaktadır.

Cüneyt Çeliksoy – Kocaman
Daha önce üç kere sınıf tekrarı yapmış sınıftaki en büyük elemandır. Babasını hiç hatırlamaz, annesi gözünün önünde ölmüştür. Sürekli kirli sakalla gezer.

 

 

'KÜÇÜK AĞA'NIN ANNESİ BİRCE AKALAY DİZİYİ ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin