Brad Pitt yıllara meydan okuyor!

1963 doğumlu Brad Pitt geçtiğimiz ay sonunda 50'nci yaşını kutladı.

resim yok
16 Ocak 2014 - 09:56
Magazin

50'lik yakışıklı!

 

Yıllar geçtikçe daha da yakışıklı!

1963 doğumlu Brad Pitt geçtiğimiz ay sonunda 50'nci yaşını kutladı.


1987 yılında oyunculuğa başlayan yakışıklı aktör, her geçen yıl çok daha yakışıklı görünmeyi başarıyor.

 

YILLAR GEÇTİKÇE...

Hollywood'un gelmiş-geçmiş en ünlü isimlerinden biri olan 1963 doğumlu Brad Pitt, yıllar geçtikçe daha da yakışıklı olmayı başarıyor.

Geçtiğimiz ay sonunda 50'nci yaşını kutlayan ünlü aktörün yıllar içinde çekilen fotoğraflarına bakıp da hoş görünmediği bir tanesini bulmak neredeyse imkansız.

1987 yılında ABC televiyonunda yayınlanan bir diziyle profesyonel anlamda oyunculuğa başlayan Pitt, 1991 yılında 'Thelma&Louise' filmindeki küçük rolüyle yapımcıların ve yönetmenlerin dikkatini çekmeyi başardı.

 

YARDIMI SEVİYOR

Pitt ardından aldığı her rolle biraz daha popüler bir isim oldu.

Angelina Jolie ile nişanlanan ve altı çocuğuyla mutlu bir hayat süren Pitt, bir yandan oyunculuk kariyerini sürdürürken bir yandan da yer aldığı yardım çalışmalarıyla daha da sevilen bir isim oldu.

 

PITT'İN KARİYERİ

Pitt, Missouri Üniversitesi'nin gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena'daki bir Güzel Sanatlar Akademisi’ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood’a gitti. Bir süre çeşitli tanıtımlarda tavuk kostümü giyip, limuzin şoförlüğü gibi işler yaptıktan sonra “Dallas” ve “Another World” gibi dizilerde küçük roller kapmayı başardı.[reklam]

1989'da “Cutting Class” isimli düşük bütçeli bir yapımda rol alarak ilgi çekti. Bundan iki yıl sonra People Magazin'in kendisine “Dünyanın En Seksi Adamı” unvanını layık görmesine neden olacak olan, “Thelma & Louise”deki on beş dakikalık rolü geldi.

Fiziksel özellikleriyle değil oyunculuk yeteneğiyle tanınmak isteyen Pitt, ilerleyen yıllarda bu fırsatı bulacağı “Interview With The Vampire” (1994), “12 Maymun” (1995), “Se7en” (1995), “Fight Club” (1999) gibi pek çok filmde oynadı. Adı birçok Hollywood güzeliyle anılan Pitt eski nişanlıları Juliette Lewis ve Gwyneth Paltrow ile olan birlikteliklerinin ardından 2000 yılında “Friends” diziyle yıldızı parlayan Jennifer Aniston ile evlendi. 2004 yılında ayrıldı, ve şimdi Angelina Jolie ile birlikte.

 

ÇOCUK SEVGİSİ

Angelina Jolie`nin evlat edindiği Maddox,Zahara ve Pax isimli çocukları kendi nüfusuna aldı, böylece onların soyadı Jolie-Pitt' oldu. Angelina Jolie Shiloh Nouvel Jolie Pitt adını verdikleri ilk çocuklarını dünyaya getirdi.Bundan sonra ikiz bebeklere hamile kalan Angelina Jolie den 12 Temmuz 2008 tarihinde Fransa'da Vivienne Marcheline adında bir kız, Knox Leon adında bir erkek çocuk doğurmuştur. Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin şu an 3'ü evlatlık 3'ü biyolojik olmak üzere 6 çocukları bulunmaktadır.

Aynı zamanda yapımcılık yapmaktadır. 2006 yapımı En iyi Film Oscarı alan The Departed filminin yapımcısıydı.

 

 

YETİŞKİN ÜNLÜLERE STİLİYLE YÖN VEREN MİNİK! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin