Breaking Bad final sezonunu izlemeden önce bilmeniz gerekenler (1. bölüm)

Breaking Bad’in final sezonunun toplam 16 bölümden oluşacağı ve sezonun iki parça halinde ekranlara geleceği duyurulmuştu.

resim yok
15 Temmuz 2013 - 14:35
Magazin

Ekranların sevilen dizisi Breaking Bad'de final bölümleri için geri sayım sürüyor!

 

Breaking Bad’in final sezonunun toplam 16 bölümden oluşacağı ve sezonun iki parça halinde ekranlara geleceği duyurulmuştu.

İlk sekiz bölümü geçen yaz döneminde ekranlara gelen dizinin geri kalan kısmı ise 11 Ağustos Pazar akşamından itiberen AMC ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

Öncesinde hatırlamamız gerekenler:

1. Uyuşturucu ticaretinin başı Gus Fring tehlikesi tamamen ortadan kalktı. Dördüncü sezon finalinde yüzünün yarısı patlamış şekilde gördüğümüz Fring'in öldüğü kesin.

 

Ancak sağ kolu Mike hala hayatta ve Gus'ın öldüğünü öğrenince vereceği tepki merak konusu.

2. Skyler patlamak üzere olan bir bomba gibi. Sigara içmeye başladı, çocuklarıyla daha az ilgileniyor.

 

Onları Hank ve Marie'nin yanına bırakacak kadar umursmaa bir halde. Walter'ın kanserinin nüksetmesini bekliyor desek yeridir.

3. Olayların akışı kontrolden çıkmış durumda. Sezonun ilk sahnesinde Walter bıraktığımız noktada değil, 52. yaş gününe denk gelen ileriki bir tarihte karşımıza çıkacak.

 

New Mexico'ya doğru yol almakta olan Walter, bir restoranda buluştuğu adamdan bagajında büyük bir silahın yer aldığı yeni bir araba temin edecek.

4. Uzun süre yatağa bağlı kalan Hank artık yürüyebiliyor ve terfi etmiş durumda. Fring / Heisenberg dosyasını çözmeye çalışıyor ancak olayın içinde birinin daha olduğunu hala fark edebilmiş değil.

[reklam]

Walter'ın olaylarla ilgisi olduğuna dair hiçbir fikri yok.

5. Walter ve Jesse'nin uyuşturucu üretebilecekleri yeni bir mekana ihtiyaçları var.

 

Satın alacakları 'Vamanos Pests' adlı böcek ilaçlama şirketi sayesinde sabit bir yerde üretim yapmak yerine ilaçlama yapacakları müşterilerin evlerini kullanma yoluna gidecekler.

 

Dördüncü sezonun finalinde labaratuvarı havaya uçururken Walter'ın 'Vamanos' ('Hadi Gidelim') diye haykırdığını dikkatli izleyiciler hatırlayacaklardır.

 

 

BREAKING BAD'DE ÖYKÜ NASIL SONUÇLANACAK? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin