Breaking Bad'de öykü nasıl sonuçlanacak?

İlk sekiz bölümü geçen yaz döneminde ekranlara gelen dizinin geri kalan kısmı 11 Ağustos Pazar akşamından itiberen AMC ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

resim yok
09 Temmuz 2013 - 16:31
Magazin

Her kötülük gün gelir sona erer....

 

Hayranları tarafından merakla beklenen Breaking Bad'de büyük finale sekiz bölüm kala daha karmaşık bir hal alan öykünün nasıl sonuçlanacağı hakkında ipuçları belirmeye başladı.

 

Ucu açık hikaye kalmayacak!

 

Dizinin tutkulu fanatiklerinin en sevdiği karakterlerden biri olan Avukat Saul'u canlandıran Bob Odenkirk, izleyicilerin büyük sürprizlere hazır olması gerektiğini, bugüne kadar ucu açık kalan bütün noktaların hikayenin sonunda birleşeceğini söylüyor.

 

Eğlence ve şiddet!

 

Hank'i canlandıran Dean Norris de, Hank ile Walter arasında bir hesaplaşmanın gerçekleşeceğini, dizinin eğlenceli ancak bir o kadar da şiddet dolu bir bölümle ekranlara veda edeceğini söylüyor.

 

Sonunu yazarken ağlamış

 

Artık gözünü kırpmadan adam öldürebilen, küçük bir çocuğun ölümüne göz yuman ve karısına sürekli kötü davranan bir adama dönüşmüş durumdaki Walter'ın daha ne kadar ileri gidebileceği ise en çok merak edilenlerin başında geliyor.

 

Dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, 'son' kelimesini yazarken gözyaşlarına hakim olamamış.

 

Senaryo ekibinin aylar boyunca satranç oyuncuları misali bir odada oturup bir sonraki aşamada karakterlerin başlarına neler gelebileceğini hesapladıklarını belirtiyor.

[reklam]

Geri sayım sürüyor

 

Bilindiği üzere Breaking Bad’in final sezonunun toplam 16 bölümden oluşacağı ve sezonun iki parça halinde ekranlara geleceği duyurulmuştu.

İlk sekiz bölümü geçen yaz döneminde ekranlara gelen dizinin geri kalan kısmı ise 11 Ağustos Pazar akşamından itiberen AMC ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

 

Gilligan, Breaking Bad'in The Sopranos gibi belirsiz bir şekilde sona ermeyeceği konusunda izleyicilere şimdiden garanti veriyor.

 

 

FALLING SKIES'A 4. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin