Breaking Bad'in yıldızı Aaron Paul yeni filmini anlattı!

Bugün vizyona giren 'Need for Speed' filminde bir otomobil yarışçısını canlandıran Aaron Paul, yeni filmi hakkında iddialı konuştu.

resim yok
14 Mart 2014 - 12:50
Röportaj

Bugün vizyona giren 'Need for Speed' filminde bir otomobil yarışçısını canlandıran Aaron Paul, yeni filmi hakkında iddialı konuştu: ''Bu filmi izleyenler hıza, aşka ve maceraya doyacaklar; söz veriyorum.''

Aaron Paul ve Dominic Cooper'ın başrollerini paylaştığı 'Need for Speed' isimli film, bugün vizyona giriyor.

 

Tüm dünyada satış rekorları kıran 'Need for Speed' isimli oyundan uyarlanan film, 3D seçeneği ile izleyiciyle buluşuyor.

 

Filmde uluslararası bir otomobil yarışına katılan 'Tobby'yi canlandıran Aaron Paul konuştu...


Sizi 'Breaking Bad' dizisinin kötü çocuğu olarak tanıdık. Son filminizde de suç unsurları bulunuyor. Bu durum sizde endişe yarattı mı?


Suç unsuru içeren olaylardan uzak durmuyorum; aksine oynadığım filmlerde suç unsuru bulunmasını seviyorum. Bu bana bir yandan tehlikeli gelirken, diğer yandan beni heyecanlandırıyor. 'Need for Speed' filmi bana gerçek ve çılgın arabaları kullanmak gibi birçok fırsat sağladı.


Mustang kullanmak nasıldı?


İnanılmazdı; Gran Torino gerçek dışı, Koenigsegg ise acayip şekilde hızlıydı. Hayatımın en adrenalinli günlerini yaşadım; "Keşke hiç bitmeseydi" diyorum.

 

EVLİYİM VE DAHA MUTLUYUM

Filme nasıl hazırlandınız?


Yapımcılar; beni sürüş tekniğini öğrenmem için Los Angeles dışında bulunan bir dublörlük kursuna götürdü. Orada otomobil kullanırken bir şeyler yanlış giderse, nasıl kurtulabileceğimi öğrendim. Ayrıca virajlarda drift yapıp (kaydırmak) 180-360 derece nasıl döneceğimi öğrettiler. Filmde bu sahneleri bir hayli fazla göreceksiniz. Eminim, film çıkışı adrenalinden dengeniz şaşacak!


Gerçek hayatında Aaron Paul nasıl bir adamdır?


Ben hep mutlu bir adam oldum. Artık evliyim ve daha mutluyum. İnsanın içinde huzuru bulması, dışarıda da bulmasına yardımcı oluyor. Mutlu olmak için, mutlu etmek yeter.

 

Ayrıca istediğim gibi davranabildiğim ortamlarda ve yanında rahat davranabildiğim insanlarla olmayı seviyorum; yoksa sıkılıyorum. Özel hayatımda da hız tutkunu olduğumu söylemeliyim. Bu filmden sonra daha da hızlı ve maceralı bir hayatım olacak ama önce emniyet![reklam]

Bu öğrendiklerinizi hayatınızda uyguluyor musunuz?


Evet, her zaman. Ancak Winnebago'yu (bir karavan markası) çevirmeyi henüz denemedim. (Kahkahalar)

 

'İYİ Kİ BU PROJEDE YER ALDIM'

Filmin gerçeğe çok yakın olduğunu duyduk. Bu konuda neler söylemek istersiniz?


Bu filmde rol almam istendiği zaman 'İşte, bambaşka bir otomobil yarışı filmi geliyor' diye düşündüm. Bunu kesinlikle diğer filmleri eleştirmek için söylemiyorum. Diğer filmler de süper eğlenceli ve gerçek ama 'Need for Speed' çok daha farklı. Senaryoyu okudum ve "Aman Tanrım, bu gerçekten çok şahane!" dedim. Daha sonra, yönetmenimiz Scott Waugh'un 60'lar ve 70'lerdeki o klasik araba filmlerine benzer bir şey çekmek istediğini duydum; 'Bullit' gibi şeyler... Gerçekten çok farklı bir film olacağını düşündüm. Filmi izledikten sonra da 'İyi ki bu projede yer aldım' diye düşündüm. Aynı duyguyu 'Breaking Bad'de de hissetmiştim.


Filmde aynı zamanda büyük bir aşk hikayesi de var...


Ben, bu filmdeki aşka aşık oldum! Canlandırdığım karakterin başına ne geldiyse yaşadığı aşktan geliyor ve bu harika. Filmde canlandırdığım 'Tobby Marshall', 'Julia Maddon' (Imogen Poots) ile beyaz perdede yılın en büyük aşkını yaşıyorlar. Bu filmi izleyenler hıza, aşka ve maceraya doyacaklar; söz veriyorum.


Filmi neden izlemeliyiz?


Hız, macera ve aşk arıyorsanız, 'Need for Speed'i izlemenizi tavsiye ediyorum. Çok keyif alacağınıza eminim.

 

FRAGMAN

 

 

 

 

PRETTY LITTLE LIARS'IN 5. SEZONUNDA GERİ DÖNECEK İSİM KİM? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin