Brendan Fraser yeni dizisini buldu: Condor

AT&T Audience Network'ün doğrudan 10 bölümlük onay verdiği Condor'un oyuncu kadrosuna birçok yapımdan aşina olduğumuz Brendan Fraser da katıldı.

Volkan Küçükel
07 Nisan 2017 - 10:18
Gündem

Sydney Pollack'ın yönetmenliğini yaptığı 1975 yılı yapımı politik gerilim türündeki film "Three Days of the Condor"ın televizyon uyarlaması olan "Condor" dizisinden haberler gelmeye devam ediyor.

AT&T Audience Network'ün doğrudan 10 bölümlük onay verdiği dizinin oyuncu kadrosuna birçok yapımdan aşina olduğumuz Brendan Fraser (The Affair, The Mummy serisi) da katıldı ve Max Irons, Mira Sorvino gibi isimlerle rol arkadaşı oldu.

CONDOR DİZİSİNİN KONUSU

MGM Television ve Skydance TV ortak yapımcılığında hazırlanan Condor'ın hikayesi; milyonlarca kişinin yaşamını tehdit eden korkunç ancak bir o kadar da zekice bir planın içinde kendisini bulan Joe Turner (Irons) adındaki genç bir CIA analisti üzerine odaklanıyor. Joe'nun, hayatta kalmak istiyorsa artık kendisinin bile asla hayal edemeyeceği şeyleri yapması ve gerçek karakterini ortaya çıkarması gerekmektedir.

Jason Smilovic ve Todd Katzberg ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizide Fraser'ı nasıl bir rolde izleyeceğiz?

FRASER'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Aktör dizide kendisini istihdam eden özel askeri şirket ve CIA arasındaki ittifakın önemli bir parçası olan ve Radikal İslam'a karşı nefretiyle motive sağlayan Nathan Fowler karakterine hayat verecek.

17-04/07/brendan-fraser.jpg

FRASER'IN KARİYERİ

Özellikle Mumya film serisindeki Rick O'Connell karakteriyle tanıdığımız 49 yaşındaki aktör televizyon dünyasında ise son olarak Showtime'ın The Affair dizisinin üçüncü sezonunda John Gunther karakteriyle karşımıza çıktı.

The Field ve Behind the Curtain of Night isimli filmler ise aktörün yaklaşmakta olan diğer projeleri arasında bulunuyor.

SORVINO DA KADRODA

Mira Sorvino, Joe'nun ofisine yapılan saldırı sonrasında soruşturmayı devralmak için emekli olduktan sonra yeniden çalışma hayatına dönen dedektif Marty Frost karakteriyle dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde dahil olan bir diğer isim olmuşu.

17-04/07/3-days-of-the-condor.jpg

Showrunner'lığını Jason Smilovic'in üstlendiği Condor'da Katzberg, David Ellison, Dana Goldberg ve Marcy Ross yürütücü yapımcı olarak görev yaparken; Lawrence Trilling (Goliath, Parenthood) ise dizinin ilk üç bölümünün yönetmen koltuğunda oturan isim olacak.

"Brendan Fraser" - The Affair:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin