Broadchurch'ün 2. sezonunda yeni isimler!

ITV'nin ilk sezonunu geride bırakan başarılı draması Broadchurch'ün ikinci sezonu için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

resim yok
21 Mayıs 2014 - 16:49
Magazin

ITV'nin ilk sezonunu geride bırakan başarılı draması Broadchurch'ün ikinci sezonu için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Ulusal medyanın odağı haline gelen küçük bir kasabadaki polis soruşturması üzerine odaklanan ve akıcı senaryosuyla dikkatleri çeken ilk sezonun ardından yeni sezonda oyuncu kadrosunda farklı yüzleri de göreceğiz.

 

YENİ İSİMLER

Gelen haberlere göre;

- Marianne Jean-Baptiste,

- James D'Arcy,

- Eve Myles

- Phoebe Waller-Bridge

suç dramasının yeni sezonunda karşımıza çıkan yeni yüzler olacaklar.

 

KARAKTER DETAYLARI

Torchwood ve Frankie'nin yıldızı Eve Myles ve Bad Education dizisinden tanıdığımız Waller-Bridge ikilisi yeni sezonda merkezi bir rolle karşımızda olacaklar.

Her iki ismin karakter detayları hakkında şimdilik detaylı bilgi mevcut değil.

Camelot'un ortak yaratıcılarından olan, ayrıca Doctor Who ve Torchwood ekibinde yazarlık yapmış olan dizinin senaristi Chris Chibnall bu iki isimle çalışacak olmaktan mutluluk duyacağını ifade ediyor.[reklam]

Oscar ve BAFTA adaylığı bulunan Marianne Jean-Baptiste (Secrets & Lies, Without a Trace) ise dizide ana rollerden birini canlandıracak.

Chibnall; Marianne'ın İngiltere'nin en iyi oyuncularından biri olduğunu belirtip, oyuncunun Broadchurch dünyasında silinmez bir iz bırakacağını ifade ediyor.

Dizinin uygulayıcı yapımcılarından Jane Featherstone (The Hour, Life on Mars, Law & Order: UK) ise James D'Arcy hakkında konuşurken; Cloud Atlas ve Hitchcock gibi filmlerdeki rolleriyle olağanüstü işler yapmış olan bir oyuncuyu Broadchurch ekibine kazandırmanın heyecan verici olduğunu ifade ediyor.

 

DİĞER İSİMLER

Dizinin ikinci sezonunda David Tennant, Olivia Colman, Jodie Whittaker, Andrew Buchan, Arthur Darvill ve Charlotte Rampling de hikayede yer alacak isimler.

 

 

BAFTA TV ÖDÜLLERİ 2014 KAZANANLARI LİSTESİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin