Brockmire 2. sezon onayını aldı

IFC, dün akşam ekran macerasına başlayan komedi dizisi Brockmire için 2. sezon onayını verdi.

IFC, dün akşam ekran macerasına başlayan komedi dizisi "Brockmire" için 2. sezon onayını verdi.

BROCKMIRE 2. SEZON DETAYLARI

Brockmire'ın ilk bölümü için dijital ortam verilerinin güçlü çıkması ve eleştirmenlerden gelen tepkilerin olumlu yönde olması nedeniyle kanal yönetimi elini hızlı tutarak diziye ikinci sezon onayını resmi olarak verdi.

Sekiz bölümden oluşacak ikinci sezon bölümleri 2018 senesi içinde IFC ekranlarında olacak.

BROCKMIRE KONUSU

Hank Azaria'nın ilk olarak Funny or Die web-serisi Gamechangers'ın üçüncü sezonunda canlandırdığı majör lig beyzbol spikeri Jim Brockmire karakterine dayalı olarak hazırlanan dizi; Amerika'nın pas kuşağı adı verilen bölgesindeki küçük bir kasabada minör beyzol liginde görevli olarak kendisine iş bulan ve kariyerini, şöhretini, aşk hayatını geri isteyen Brockmire'ın yaşadıklarına odaklanıyoruz.

17-04/06/brockmire-dizi.jpg

BROCKMIRE OYUNCU KADROSU

Minör lig beyzbol takımlarından Morssistown Frackers'ın güçlü iradeli sahibi olan ve Brockmire'ı işe alan kulüp sahibi Jules karakteriyle Amanda Peet ve Tyrel Jackson Williams oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

IFC Başkanı Jennifer Caserta yeni sezon onayı hakkında konuşurken "Brockmire hakkında her şeyi çok seviyoruz. Dizi, eleştirmenler ve hayranlardan muhteşem bir karşılama görürken, iş ortaklarımız Funny or Die ve Hank Azaria ile birlikte Brockmire'ı koruyor olmaktan dolayı çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Hank Azaria ise diziyle ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "Şimdiye kadar çalışırken eğlendiğim en neşeli şov ve şimdiye kadar yaparken en zevk aldığım şey. IFC'ye hemen hemen istediğimiz her şeyi yapmaya izin verdiği için teşekkür ediyorum."

17-04/06/hank-azaria.jpg

KAMERA ARKASI EKİP

Joel Church-Cooper'ın senaryosunu kaleme aldığı, Tim Kirkby'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Azaria, Church-Cooper, Kirkby ve Funny Or Die'dan Mike Farah ile Joe Farrell yer alıyor.

Joe Buck, Jonah Keri, Brian Kenny ve Tim Kurkjian gibi beyzbol yazar ve yayıncılarının da boy göstereceği dizinin beyzbol sahneleri Macon, Georgia'daki Luther Williams Field'de çekiliyor.

"Brockmire" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin