Brooke Shields Law & Order: SVU dizisinin 19. sezonunda!

Brooke Shields, Law & Order: SVU dizisinin 19. sezonunda! NBC'nin uzun soluklu dizisi Law & Order: SVU'nun 19. sezonu yaklaşırken Brooke Shields'in oyuncu kadrosuna katıldığı duyuruldu.

Volkan Küçükel
12 Ağustos 2017 - 11:10
Gündem

NBC'nin uzun soluklu dizisi "Law & Order: SVU"nun 19. sezonu yaklaşırken Brooke Shields'in oyuncu kadrosuna katıldığı duyuruldu.

BROOKE SHIELDS, LAW & ORDER: SVU'DA!

Aktris, Mariska Hargitay'lı dizinin yeni sezonunda kilit ve tekrar eden bir rolle karşımızda olacak.

Karakterin, Benson'ın (Hargitay) dünyasında ne gibi değişikler yaratacağı ya da ikilinin yollarının kesişip kesişmeyeceği konusunda şimdilik detay verilmiş değil.

Shields yeni projesiyle ilgili yaptığı açıklamada "Şimdiye kadar oynadıklarımdan çok farklı bir karakteri oynayacağım" şeklinde konuştu.

17-08/12/law-order.jpg

Emmy ödüllü üretken yapımcı Dick Wolf'un elinden çıkan Law & Order: SVU; New York Polis Teşkilatı'nın cinsel suçları araştıran seçkin bir dedektif ekibinin oluşturduğu özel bir biriminin yaşam ve ele aldığı davalara odaklanıyor.

Hargitay'ı Olivia Benson karakteriyle izlerken; Ice T, Kelli Giddish, Peter Scanavino ve Raul Esparza oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

Yakın dönemde vizyona girecek Daisy Winters filminin de kadrosunda yer alan 52 yaşındaki Brooke Shields yakın zamanda The Middle (Rita Glossner), The Michael J. Fox Show (Deborah) ve Army Wives (Katherine 'Kat' Young) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy göstermişti.

LAW & ORDER: SVU 19. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Law & Order: SVU'nun 19. sezonu 27 Eylül Çarşamba akşamı NBC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

17-08/12/brooke-shields-law-order-svu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin