Bryan Fuller Star Trek: Discovery'de görev almayacağını duyurdu

Daha önce haberini duyurmuş olduğumuz Star Trek: Discovery ile ilgili çok önemli bir gelişme var! Bryan Fuller ne prodüksiyonda ne de post-prodüksiyonda görev almayacağını açıkladı.

Berfu Özlen
05 Aralık 2016 - 00:41
İptal - Onay

Birkaç gün önce çıkan dedikoduların ardından yapımcı Fuller dizide gerçekten de görev almayacağını açıkladı. Newsweek'e konuşan Fuller; "Daha önceden görev almaya başladığım işlerim olduğu için dizi programına CBS'in talep ettiği kadar uyamayacaktım. Benim için şu an daha önemli olan American Gods'un kusursuz bir şekilde tamamlanıp sunulması" açıklamasını yaptı. Ne prodüksiyon ne de post-prodüksiyonda hiçbir görev alamayacağını açıklayan Fuller, yeni prodüktörler Gretchen Berg ve Aaron Harberts'a başarılar diledi.

 

Daha önce gösterim tarihi ekstra düzenlemelerin yapılabilmesi adına 2017'nin başından Mayıs'a itelenen dizide sadece üç karakter henüz netlik kazandı.  Michelle Yeoh (Captain Georgiou),  Doug Jones (Lt. Saru) ve Anthony Rapp (Lt. Stamets).Star Trek: Discovery'nin çekimleri Toronto'da yapılacak.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin