resim yok
08 Eylül 2011 - 00:00

 

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, yeni sezonu bomba gibi bir bölümle açtı ve yine reyting listesinde zirveye yerleşti.
GEÇTİĞİMİZ sezona damgasını vuran “Öyle Bir Geçer Zaman ki”, ikinci sezona önceki akşam başladı. Yeni sezonun ilk bölümü, Avusturya ile Türkiye arasında oynanan 2012 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçının şifresiz kanaldan canlı olarak yayınlandığı anlarda bile milyonları ekran başına kilitledi. Erkan Petekkaya, Ayça Bingöl, Wilma Elles, Yıldız Çağrı Atiksoy, Aras Bulut İynemli, Farah Zeynep Abdullah, Emir Berke Zincidi, Meral Çetinkaya ve Mete Horozoğlu’nun rol aldığı dizinin bu bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 15.3 reyting ve yüzde 44.3 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 17.3 reyting ve yüzde 47.3 izlenme payı ile günün en çok izlenen programı ve birincisi oldu. 
 
Aylin vuruldu     
 
Kadrosuna Hüseyin Avni Danyal’ın da katıldığı dizinin yeni bölümünde, geçtiğimiz sezonun finalindeki tüm sorular yanıt buldu. Ali Kaptan tarafından vurulan Balıkçı öldü. Cemile’ye Balıkçı’dan büyük bir servet kaldı. Babaanne, Cemile’nin hayatını kurtardığı için ceza almadı. Hapishanedeki Ali Kaptan, afla serbest bırakıldı. Carolin kendini alkole verdi. Mete ünlü bir müzisyen olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini gösterdi. Osman okula başladı ve aşkla tanıştı. Hakan’la evlenen Berrin’in bir kızı oldu. Dizinin bölüm finalinde ise Aylin, kocası Murat tarafından vuruldu. Cemile ile Ali Kaptan da iki yıl aradan sonra ilk kez karşı karşıya geldi. 
 
'BU ÇOCUK KİMİN?' TARTIŞMASI?     
 
Dizide Ayça Bingöl'ün canlandırdığı Cemile'nin çocuğu olduğu düşünülen Mustafa adlı bebeğin ailede kimse tarafından sevilmemesi 'Acaba çocuk Carolin'in mi?' sorusunu akıllara getirdi.
 
Çocuklarının üstüne titreyen Cemile'nin Mustafa'ya hüzünle bakması gözlerden kaçmadı.        
 
Acaba ilerleyen bölümlerde dizi bize geçen iki yılı gösterirken şunlar mı olacak:  
 
Cemile yaşadığı acıya dayanamaz ve bebeğini düşürür. Carolin ise doğurduğu bebeğe bakamaz, onu Cemile'nin üstüne atıp yurtdışına kaçar...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin