resim yok
22 Mart 2011 - 00:00

 

Tolga Örnek’in yeni filmi “Kaybedenler Kulübü”, sinema eleştirmenlerinden tam not aldı.

TOLGA Örnek’in hem yönettiği hem de Mehmet Ada Öztekin’le birlikte senaryosunu yazdığı, başrollerini Ahu Türkpençe, Nejat İşler ve Yiğit Özşener’in paylaştığı “Kaybedenler Kulübü” filmi, 25 Mart’ta vizyona girecek. Filmin basın gösterimi dün Maçka’daki G-Mall Sineması’nda yapıldı. Gösterime katılan sinema eleştirmenleri, filme tam not verdi. Basına yansıyan sevişme ve öpüşme sahneleri için de eleştirmenler tarafından “Dozunda ve estetik” yorumu yapıldı. 

ELEŞTİRMENLER NE DEDİ?

Oyunculuklar birinci sınıf

Atilla Dorsay: “Kaybedenler Kulübü”nü çok değişik buldum ve çok beğendim. Sinemamızda son dönemde yapılmış en modern, en genç işi film. Gerçekten var olmuş bir radyonun öyküsü. Bütün bohem hayatı ve mutsuz gençliği, tatminsiz insanları anlatıyor. Oyunculukların hepsi birinci sınıf. Özellikle Nejat İşler’le Yiğit Özşener harikalar. Sevişme sahneleri de çok estetik verilmiş, hiç rahatsız etmiyor. Tolga’nın iyi bir yönetmen olduğunu bir kez daha gördük.

Turnayı gözünden vurmuş

Serdar Akbıyık: Son dönemde seyrettiğim, gençlere seslenen en başarılı film. Gerçek bir hayat hikâyesi. Şu anda toplumdaki iletişimsizliğin içinde iletişimin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Tolga’nın bakışını çok beğendim. Bu filmde turnayı gözünden vurmuş. Oyunculuklar da çok başarılı. Ben “Bu film fenomen olacak” diyorum. Bir sinema filminde olması gerektiği kadar sevişme sahnesi var. Bu sahneler sömürülmüyor.

Senaryo akıllıca yazılmış

Alper Turgut: Beklediğimden daha iyi bir film olmuş. Ama figürasyon çok kötüydü. Kadın oyuncular dışında bütün oyuncuları iyi buldum. Film, kadın-erkek ilişkilerinde batar diye düşünüyordum ama iyi toparlamışlar. Senaryo akıllıca yazılmış. Nejat İşler’e rolü çok yakışmış, hiç sırıtmamış. O da rolünü sevmişe benziyor. Sevişme sahneleri de çok dozunda.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin