resim yok
28 Ocak 2013 - 00:00

 

Böyle görüntülendi

 

İstanbul’da düzenlenen narkotik operasyonunda gözaltına alınan ünlü oyuncuların da aralarında bulunduğu otuz beş kişi adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından cuma günü gerçekleştirilen narkotik operasyonunda ünlü oyuncular Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile Cenk Eren’in de aralarında bulundukları çok sayıda kişi gözaltına alınmışlardı.

Hünal ve Eren ilk gün yapılan sorgularının ardından, şüphelilerden bir bölümü de cumartesi günü serbest bırakılmışlardı.
 
Ulusoy ve Karaca’nın da aralarında bulundukları diğer şüpheliler içinse ek gözaltı süresi istenmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde ifade işlemleri tamamlanan Ulusoy ve Karaca dahil otuz beş kişi Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildiler. Ulusoy ve Karaca, emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktılar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin