resim yok
01 Aralık 2010 - 00:00

Eski sevgilisi Cem Yılmaz ile yakın arkadaşı Ahu Yağtu'nun 2 hafta önce Nişantaşı'nda çekilen fotoğrafları Cansu Dere'yi üzdü! Vücudunda başlayan kaşıntı dinmeyince doktora giden Cansu Dere'ye, kaşıntı önleyici ilaçlar verildi. Her ne kadar Yağtu olaydan 2 gün sonra Serkan Altunorak ile el ele objektiflerin karşısına geçip "Cem ile arkadaşız!" dese de Cansu Dere, yakın arkadaşı ile eski sevgilisinin sarmaş dolaş görüntülerine çok üzülmüş. Ezel'in çekimlerinin yorgunluğunun üzerine Cem Yılmaz-Ahu Yağtu fotoğraflarının üzüntüsü de eklenince Cansu Dere'nin vücudunda kaşıntı başladı. Önceleri durumu çok ciddiye almayan Cansu Dere, kaşıntılar günlerce geçmeyince Alman Hastanesi'nin yolunu tuttu. Muayeneden sonra doktorun yazdığı ilaçlar ile Cansu Dere kaşıntıdan kurtuldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin