resim yok
24 Ağustos 2010 - 00:00

Birkan Sokullu'nun, aşk yaşadığı iddia edilen Dilara Öztunç ile kavga ettiği ortaya çıktı. Birkan Sokullu bir süredir yakınlaştığı ve set dışında da görüşmeye başladığı Dilara Öztunç'la hakkında çıkan aşk dedikoduları üzerine çok sinirlendi. Özel hayatı ile değil, işi ile ön plana çıkmak istediğini belirten Birkan Sokullu, hafta sonu dizi setinde Dilara Öztunç ile bağıra çağıra kavga etti. Sette oyuncuların kullandığı karavanda Dilara Öztunç'u tek başına yakalayan ve hesap soran Birkan Sokullu, "Ben sana böyle haberler ile gündeme gelmek istemediğimi söylemedim mi? Bunları sen mi yayıyorsun?" dedi. Dilara Öztunç'sa "Ne alakası var, ben de bu durumdam çok rahatsızım. Daha yeni bir ilişkiden çıktım. Nasıl böyle konuşabilirsin?" diyerek Birkan Sokullu'ya tepki gösterdi. Birkan Sokullu daha sonra sakinleşti ve Dilara Öztunç ile iş dışında gerekmedikçe yan yana bile gelmemeye özen gösterdi. Dilara Öztunç geçen haftalarda Yaban karakteri ile ünlenen Fırat Doğruloğlu'ndan ayrılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin