Bu hafta magazin dünyasında neler yaşandı? Magazin turu!

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

resim yok
21 Eylül 2013 - 09:33
Magazin

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları  değerlendirdi.

 

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

 

ÖZCAN DENİZ KULLANILDI MI?

Özcan Deniz'in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen 20 yaşındaki model Buse Narcı'nın, ünlü sanatçının kalbini içeriden fethettiği ortaya çıktı. Narcı, amacına ulaşmak için önce Özcan Deniz'in yeğenleriyle, sonra da yengesiyle tanışıp dost olmuş. Hatta Deniz'in oynadığı boya reklamında seslendirdiği 'Hayattan rengi alın geriye ne kalır!' şarkısını Twitter hesabından paylaşıp "Müthiş" diye yorum yapmış. Sonunda Özcan Deniz'in dikkatini çekmeyi başarıp kalbini kazanmış.


20 yaşındaki Buse, ekranlarda boy göstermeyi seviyor. Buse, bir ara 'Kim Milyoner Olmak İster?' ve 'Bugün Ne Giysem?' isimli yarışmalara da katılıp tanınmak için çaba harcamış. Özcan Deniz'i de basamak olarak kullanmak istiyor olabilir mi?

Özcan Deniz'in ağabeyiyle başı ciddi şekilde dertte. İstemeden de olsa Özcan'ın başına sürekli dert açıyor. Ağabeyinin borçları yüzünden mahkemelik de oldu, hatta hapis istemiyle yargılandı. Çok şaşırtıcı bir şey öğrendim; Buse Narcı, Özcan Deniz'in ağabeyinin eşinin yani yengesinin en yakın arkadaşıymış. Özcan'ın bu kızla hiçbir ilişkisi yoksa bile ailesi yüzünden yine adı istemediği haberlerin içinde geçiyor. Özcan böyle bir ilişkinin olmadığını söylese de kız sürekli onunla ilgili bir şeyler paylaşıyor sosyal medyada. Onunla yatıp onunla kalkıyor resmen. Her şeyini takip ediyor.


Bunların dışında kız şöhret olmaya meraklı. Birçok yarışmaya katılmış. Bence Özcan ailesine biraz dikkat etsin. Kimlerle tanıştığına, hangi ortamlara girdiğine dikkat etmezse daha başı çok ağrır. Yılların adamı, artık insanları kısa sürede çözebilmeli. Bu haberi yaptık diye de bize kızmış. Bunu ortaya biz çıkarmadık. Başka yerde çıktı bu haber. Bunun üzerine biz de araştırma yaptık ve kızın Özcan'ın yengesinin arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Ortada bir şeyler olmasa Buse Narcı sürekli Twitter ve Instagram'da Özcan Deniz'le ilgili şeyler paylaşmazdı. Bunları görüp yayınladıysak bizim suçumuz ne? Özcan Deniz sonradan da Buse'nin sevgilisi değil yengesinin arkadaşı olduğunu söyledi. O zaman durum daha vahim. Daha önce ağabeyi başına iş açmıştı şimdi de yengesi açtı demek ki.

 

GÜLŞEN ÇÖKÜŞTE

Gülşen'in konser kâbusu sürüyor. Son dönemde hemen hemen tüm konserlerinde sahneye geç çıkarak tepki çeken ünlü popçunun Harbiye Açıkhava konseri de şimdiden hayal kırıklığı yarattı. Kariyerinde ilk kez Açıkhava sahnesine çıkacak olan Gülşen'in biletlerine ilgi yok denecek kadar azdı. Biletler bunun üzerine internetteki alışveriş sitelerinden yarı fiyatına satışa sunuldu. 49.50 lira ve 41.25 liradan satılan biletleri ise sadece 244 kişi aldı.


Genel düşünce, müzisyen Ozan Çolakoğlu'yla birlikteliğe başladığından beri Gülşen'in kariyerinin düşüşte olduğu... Bu sadece tesadüf mü yoksa aşkına işinden daha çok mu önem verir oldu?

Gülşen basından da soğudu. Röportaj vermiyor, genelde eşofmanla görüntüleniyor, gece bir mekanda eğleniyorsa da çıkışta kaçarcasına uzaklaşıyor. Çok tutacak bir parça yakaladığını ve albümünün olay yaratacağını düşünüyordum. Basından uzak durmasının nedeni bu sanıyordum ama albümü de beklenen sükseyi yapmadı. Kendi kabuğuna çekildi. Ya çok büyük aşk yaşıyor ya da aşkta istediği mutluluğu yakalayamadığı için bu halde. Daha önceki aşklarında eve kapanmıyordu. Daha çok geziyor, daha çok konuşuyordu. Şarkıcıların promosyona ihtiyacı var. Ortalıkta olması, biraz konuşması lazım. Bir Sezen Aksu değil ki kimseyle konuşmasa da gündemden düşmesin. Danışmanlarında da hata olduğunu düşünüyorum. Bu durum kendisini eksiye götürecek. Gülşen'in bir an önce kendini toparlaması gerekiyor.

 

MELTEM CUMBUL İLE SIRRI SÜREYYA ÖNDER BİRLİKTE Mİ?

Genç eşi Alican Özbaş'tan tek celsede boşanan Meltem Cumbul, BDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile birlikte Cihangir'de görüntülendi. Bir süredir sık sık bir araya gelen ve adları birlikte anılan Cumbul ile Önder, basın mensuplarını fark edince bir hayli rahatsız oldu.


Sırrı Süreyya Önder, Meltem Cumbul ile ilgili sorulara "Arkadaşlığımız çok eskiye dayanıyor" açıklamasında bulundu. Cumbul eşinden olaylı bir şekilde boşandı, tüm gözler de üzerinde. Gazetecilerin yakıştırması mı yoksa birliktelik iddiasının gerçeklik payı var mı?

Bu olayı haber haline getiren kişi Sırrı Süreyya Önder. Önder, gazetecileri fark edince apar topar masadan kalktı, aynı şekilde Meltem Cumbul da... Baş başa oturmuyorlarken, yanlarında arkadaşları da varken neden apar topar kalktılar, bu kafaları karıştırdı. Çekineceğin bir şey yoksa neden kalkarsın ki? Böyle bir paniğe gerek olacak bir durum var demek ki ortada. Belki de Önder, Cumbul'la görünmekten utandı. Eğer böyleyse durum vahim. Çünkü Meltem Cumbul çok düzgün biri. Üstelik de boşandı. O zaman sorun ne? Demek ki bir şeyler var. Bizim kafamızı karıştıran da Önder'in kaçmasıydı. Bakalım önümüzdeki günlerde bu ikili hakkında neler duyacağız.

 

EŞİNİN ELİNE BÜYÜK KOZ VERDİ

Özlem Yıldız'la boşanma kararı alan Sinan Serter, Nişantaşı'nda bir kız arkadaşıyla yemek yedikten sonra Albüm adlı gece kulübüne geçti. İkili, gecenin sonunda mekândan aynı otomobille ayrıldı. Arka koltuğa oturan Serter, görüntülendiğini fark edince gizlenmeye çalıştı. Özlem Yıldız ise bu olayın ertesi gecesinde kız arkadaşlarıyla felekten bir gece çaldı.

 

Henüz boşanma gerçekleşmeden Sinan Serter, bekâr hayatı yaşamaya başladı. Özlem Yıldız'ın bu olayı duyup üzüldüğü, aldırmıyor görünmek için de ertesi akşam arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği iddia ediliyor. Yıldız'ın içten içe barışma umudu mu vardı?

Özlem Yıldız'ın barışmak istediğini düşünmüyorum, bence zaten bu evliliği o bitirdi. Özlem arkadaşlarıyla daha çok vakit geçirmeye başladı. Sinan Serter de bunu fırsat bildi herhalde, kendini dışarıya attı. Belki de o gece hiçbir şey yaşanmadı ama arabada saklanmaya çalıştığı için olayları bu noktaya getirdi. İnsanlar kendi kendilerini ele veriyorlar. Hiçbir şey yokmuş gibi hareket etse kimsenin umurunda olmaz. Gizlenmek için arabanın içinde şekilden şekle girdiğine göre demek ki Sinan Serter o gece bir şey yaptı. Boşanma arifesinde Özlem'in de eline koz verdi. Çünkü o bugüne kadar hiçbir şey yapmadığı gibi hakkında da en ufak bir olumsuz haber çıkmadı. Bakalım bu görüntü boşanma davasında Sinan Serter'e neye mal olacak.[reklam]

ÜNLÜ İŞADAMI AJDA PEKKAN'A BÜYÜK KABALIK

Geçen haftanın en çok konuşulan magazin haberi, milyarder işadamı Telman İsmailov'un Ajda Pekkan'ı sahneden kovmasıydı. Habere göre İsmailov, eşinin doğum günü için Antalya'da sahibi olduğu Mardan Palace Otel'de 60 kişilik özel bir parti düzenledi. A'dan z'ye her şeyin ultra-lüks olduğu partide sahne alması için Ajda Pekkan çağrıldı. Güzel başlayan partide seçkin davetliler, Ajda Pekkan'ın sahnesini merakla bekliyordu. Vakit gelince sahneye çıkan Süperstar, canlı okuduğu şarkılarıyla davetlileri coştururken 10. şarkıda bir anda kesilen sesle şok oldu. Süperstar'a gecede sahne alması için 300 bin lira ödediği iddia edilen Telman İsmailov, şarkıcının performansını beğenmedi. Bir anda sinirlenerek masadan kalkan İsmailov, "Bu mu Süperstar, bu mu Ajda Pekkan, indirin şu kadını sahneden" diyerek büyük kabalık yaptı.


Bu haber herkesi şok etti. Ama ne doğrulandı ne de yalanlandı? Haberin aslı astarı var mı? Süperstar böyle bir hakarete gerçekten de maruz kaldı mı?

Her şeye cevap veren, yalanlayan Ajda Pekkan bu konuda hiçbir cevap vermedi. Konuşmaması herkes gibi benim de kafamı karıştırdı. Mardan Palace'da sahneye çıkan ünlülerin başına gelenleri daha önce de duyduk. Telman İsmailov'un Rusya'da başının belaya girdiğine dair haberler de çıkmıştı. Bunların dışında personelin parasını alamadığı için işten ayrıldığını da okuduk. Bunları bile bile Ajda Pekkan gibi bir sanatçı hiçbir güvence almadan oraya gidiyorsa, hatayı ben Ajda Pekkan'da ararım. Başka ülkelerde de büyük sanatçıların başına buna benzer şeyler geldiğini duymuştum. Her davete de gidilmesi gerekmiyor ki! Bu haberi yalanlamadığına göre olayın doğru olduğuna inanıyorum. Bunca yıllık sanatçının o paraya ihtiyacı mı var? Her şeye atlanırsa olacağı bu. Kendi ekti kendi biçti ne diyelim. Ajda Pekkan böyle bir teklif geldiğinde gitmemeliydi.

 

HANDE REKLAM PEŞİNDE

Beyoğlu'ndaki Zilly Pera isimli gece kulübünün sezon açılışına katılan Hande Yener, çıkışta gazetecilerle sohbet eden şarkıcı "2014 yılında evlenebilirim. Her an sürprizlerime hazır olun" diyerek kafa karıştırdı.


2014'ün ilk sürpriz evliliği bir süredir şarkıcı Berksan ile birlikte olan Hande Yener'den gelecek mi dersiniz?

Hande Yener bunu tamamen haber olmak için söyledi. Çok saçma bir açıklama. Genç kız edalarında bir açıklama bu. Evlenirsen ya hemen evlenirsin ya da evlenmezsin. 21-22 yaşında bir genç kız değil ki tanıştığı insanla anlaşıp anlaşamadıklarını anlamak için 1-2 yıl geçirsin. Haberlerde adı geçsin diye saçma bir açıklama yaptı ama bunu yaparken komik duruma düştü.

 

ESKİ EŞİNİN EVİNE YENİ SEVGİLİSİYLE GİTTİ

Oyuncu Hamdi Alkan ile geçtiğimiz yıl boşandığı iki çocuğunun annesi Canan Hoşgör yeniden mahkemelik oldu. İstanbul Aile Mahkemesi'ne önceki gün başvuran Hoşgör, eski eşinin tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını, evde olmadığı bir sırada kendisinden izin almadan evine girdiklerini iddia etti. Hoşgör, yaşananları dilekçede "Ben şehir dışındayken film çekimi için evimi bir günlüğüne arkadaşıma verdim. Evde çekim yapıldığını öğrenen eski eşim beni telefonla arayıp güvenliği, evde çalışan yardımcıları ve çekim ekibinin yanında hakaretler edip tehditler savurdu. Bununla da yetinmeyip sevgilisi Selen Görgüzel ile eve girip üst katlara çıkarak özel hayatın gizliliğini ve konut dokunulmazlığını ihlal etti. Çocuklarımın psikolojisini bozup komşuları rahatsız etti" dedi. Canan Hoşgör'ün korunma talebini yerinde bulan mahkeme kararında, iki sevgilinin, 3 ay boyunca Canan Hoşgör'ün evine 30 metreden fazla yaklaşmamalarına, hakaret ve tehdit içerikli davranışlarda bulunmamalarına, aksi halde 'zorlama hapsi' uygulanabileceğine hükmetti. Hamdi Alkan ile eski eşinin bu duruma gelmesinin suçlusu olarak Selen Görgüzel gösteriliyor. Görgüzel yazın da eski sevgilisine ait müstakil evin iskelesinde güneşlenip denize girmişti. Bu olay üzerine de eski âşıkların barıştığı iddia edilmişti.

Hamdi Alkan'la birlikteliği devam eden Görgüzel'in son olaydaki rolü hakkında ne düşünüyorsunuz?


Hamdi Alkan'ın geçmişteki sevgilileri çok enteresan. O kişilerin isimlerini vermeyeyim çünkü kimi evli kimi değil. Canan Hoşgör'le de ikinci kez boşandılar. Selen Görgüzel'le ilişkisi başladığından beri söylüyorum, Hamdi Alkan manken-oyuncu sever. Öyle bir özelliği var. Selen Görgüzel de onun dizisinde oyuncuydu. Yapımcısı olduğu dizi o evde çekiliyor, Selen Görgüzel de orada oynuyor, o eve birlikte gitme nedenleri bu desem değil, çünkü öyle bir durumda Canan Hoşgör bunu bilir o yüzden de dava açmazdı. Canan Hanım yapılacak çekimde Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'in de yer alacağından haberdarsa hiçbir şey demeye hakkı yok. Çekim için evi arkadaşına verdiğine göre bu çekimle Alkan ile Görgüzel'in bağlantısı olduğunu sanmıyorum. O zaman çok saçma şeyler var ortada. Hamdi Alkan'ın da evi var Selen Görgüzel'in de. Neden eski eşinin evine sevgilisiyle gidip üst katlara çıksın? Hiçbir mantığa sığmayan bir durum. Hamdi Alkan 18 yıl önce de aynı şeyleri yapıyordu, şimdi de aynı şeyleri yapıyor. Bir şeyleri sürekli eline yüzüne bulaştırıyor. Sen boşandığın eşinin evine neden yeni sevgilinle gidersin? Bakalım dava nasıl sonuçlanacak.

 

 

EBRU ŞALLI'YA ESKİ EŞİNDEN UYARI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin