resim yok
05 Mayıs 2011 - 00:00

Pınar Altuğ Atacan, hem yer aldığı projeler hem de özel hayatıyla yıllardır hayatımızda... ıstikrarlı ve mutlu hayatın sırrı şans mı, başarılı bir programlama mı? Seninle dergisi sordu, o cevapladı.

 

 

“Çocuklar Duymasın” ilk başladığında çocuğunuz yoktu, şimdi annesiniz. Anne olduktan sonra dizideki oyunculuğunuzda neler değişti? 

- Bundan 10 sene önce, yani dizi ilk başladığında anne gibi davranmakta çok zorluk çektim. Ama zaman geçtikçe, çocuklarla vakit geçirdikçe birbirimize ısındık. O zorluk kalmadı. Yine de anne olmak mutlaka üzerine bir şeyler katmıştır.
   
Artık haftada iki bölüm birden çekiyorsunuz. Bu da beraberinde çok çalışma ve kendinize, özelinize az zaman ayırma anlamına geliyor. Teklif geldiğinde tedirgin oldunuz mu?   

- Hayır, çünkü biz sit-com çekiyoruz. Dramalara oranla çok daha rahat çalışma koşullarına ve saatlerine sahibiz. Dolayısıyla yine kendime, kızıma ve eşime ayıracak zamanım oluyor. 
     
Eşiniz, dizideki Haluk gibi taşfırın erkeği olsaydı, evliliğinizi yürütebilir miydiniz? 

- Ben Meltem değilim ki, eşim Haluk gibi olsun!  

Modern ya da taşfırın erkeği, tüm erkeklerin aynı olduğu ve esnemediği noktalar sizce nedir?
  
- Bence her erkek farklıdır, ortak noktaları erkek olmaları.

Eşiniz de sizin gibi yoğun tempoda çalışıyor. Birbirinize yeterince vakit ayıramamaktan şikayet ettiğiniz oluyor mu? Birlikte en çok neler yapmaktan hoşlanıyor, nasıl vakit geçiriyorsunuz?

- Biz ailece beraber olalım yeter. Ne yaptığımız ya da nerede olduğumuzun çok önemi yok. Kaldı ki, ikimiz de bu konuda gereken özeni fazlasıyla gösteriyor, bol bol bir arada olabiliyoruz.

PLAN KURMAM, HAYATI GELDİĞİ GİBİ YAŞARIM

Podyumda olduğunuz günlerde, bugünleri hayal etmiş miydiniz? Yani planlı bir kariyer mi sizinkisi?  

- Hayal etmemiştim. Zaten ben genelde çok hayal kuran biri değilim. Hayatı geldiği gibi yaşarım, karşıma çıkanları, fırsatları doğru değerlendirmeye çalışırım. Seçimlerim de beni bugünlere getirdi.

Kadınlar anne olmadan annelerini pek anlamıyorlar. Siz anne olduktan sonra annenize hangi konularda hak verdiniz?
 
- Gerçekten anne olmak anlatılmaz yaşanırmış. Diyecek başka bir şey bulamıyorum.  

Kızınız Su’ya kardeş düşünüyor musunuz? Yoksa tek olsun, tüm imkanları tam olsun diyen ebeveynlerden misiniz?

- Ben hep bir tane kızım olsun isterdim. Çok şükür bir kızım var.

Bir çamaşır deterjanı reklamında rol alıyorsunuz. O reklamda söylediğiniz kadar titiz misiniz?

- Delilik derecesinde değil ama titiz sayılırım.

Gülümsemeniz, ses tonunuz, konuşma biçiminizle çok canlı bir kadınsınız. Ancak bir yanınız asla kimseyi dinlemiyor ve bildiğini okuyor. Dıştan görünen Pınar ile asıl Pınar birbirinden farklı? Bu zırh, bu fevrilik niye?

- Zırhım yok. Annem bana hayatım boyunca ne yapmaktan mutluysam onu yapmamı öğretti. Kendi doğrularımla yaşıyorum. Bu hayat benim. Önce ben mutlu olayım ki, etrafıma bir faydam dokunsun.

SIRF ÇOCUĞUMU DÜŞÜNEREK BOŞANMAKTAN VAZGEÇMEM

Sizce çocuklar neleri duymalı, neleri duymamalı?

- Duruma göre değişir. Her şeyi duyabilirler ama duyma şekillerinin farklı olması gerekir. Ben çocukların toz pembe bir hayat yaşamaları taraftarı değilim. Sonra çok bocalayabiliyorlar.

Annesi babası küçük yaşta boşanmış bir kadın olarak, siz boşanmayla ilgili neler düşünürsünüz? Güzel bir evliliğiniz var ama günün birinde boşanmak isteseniz, çocuğunuz için bu kararınızdan vazgeçer misiniz?

- Annemle babam iyi ki boşanmış. Benim evimde hiç kavga olmadı. Ben hiç arada kalma durumu yaşamadım. Dolayısıyla boşanmadan kötü etkilendiğimi düşünmüyorum. Az önce de söylediğim gibi önce ben mutlu olmalıyım ki, çevreme faydam dokunsun. Birileri için zorla bir şeyler yaşamayı doğru bulmuyorum.

Bu zamanda çocuk yetiştirmek zor mu sizce?

- Elbette, sadece bu zamanda değil bence her zaman zor. Çok ciddi bir sorumluluk.

Kişisel bakıma, güzellik kürlerine ne kadar düşkünsünüz?

- Eskiden daha düşkündüm ama kızım doğduğundan beri çok daha az zaman ayırıyorum. ıki haftada bir hamam, her hafta manikür-pedikür ve ayda bir cilt bakımı yaptırmadan olmaz.

Kendinizi güzel buluyor musunuz?

- Eh, fena değilim.

EĞİTİMİMİ YARIDA BIRAKTIĞIMA PİŞMAN DEĞİLİM

Türkiye Güzeli seçildikten sonra işlerinizin yoğunluğu nedeniyle eğitiminizi yarıda bıraktınız. Pişman mısınız?

- Hayır değilim. O günkü şartlarda bir seçim yapmam gerekiyordu. Ben kariyeri seçtim. Çok yanlış bir karar olduğunu düşünmüyorum.

Sunuculuk mu, oyunculuk mu?

- Kıyaslanmaz. Canlı yayınların tadı, enerjisi çok farklı ama başka birini canlandırmak çok eğlenceli.

 

54. Bölüm Fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin