resim yok
28 Eylül 2012 - 00:00

 

BT Analiz’in yeni yayın dönemine ilişkin çalışması, dizi sektörünü bekleyen tehlikeye işaret ediyor. ‘Altın Çağ’, kapanıyor
* SBT’den gelen eylül ayına  dair verilere göre, daha önce yazdığım gibi ölçülen kanalların reytinglerinde ciddi bir düşüş söz konusu. “Artık eski yüksek reytingleri kimse beklemesin” diye yazmıştım, tablo ortada.
 
* Eski ilk 10 listesinden reytingini artıran tek dizi  ‘Kurtlar Vadisi Pusu’. Dizi, bu başarısıyla 1 numaraya yerleşti. Onun dışındakierin tümü, yeni yayın dönemine ciddi reyting kaybıyla girdi.
 
* Reklamcılar, bir süredir programları izleyen kişi sayısına göre para ödüyor kanallara. Çok reyting çok reklam parası demek bir anlamda. Reytinglerin düşmesi, kanalların tek gelir kaynağı reklam girdisinin de ciddi ölçüde azalması demek. Bu dizilerin ya bütçelerinden ciddi indirim isteyecek televizyon  yöneticileri ya da “Buraya kadar” diyecek. Dizilerin ‘Altın Çağı’, ilk kez ciddi bir tehlikeyle karşı karşıya...
 
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin