resim yok
15 Mayıs 2013 - 00:00

Yazın yaklaşmasıyla birlikte televizyonlarda yayınlanan bazı diziler ekrana veda etmeye hazırlanıyor.

 

Sona yaklaşıyorlar!


Televizyon ekranlarında birkaç sezondur devam eden önemli diziler önümüzdeki haftalarda son defa ekrana gelecek.

Yeni sezonla birlikte bir çok yeni proje için hazırlıklar hızlanırken, sevilen dizilerin de ekrana veda edecek olması hayranlarını üzüyor.

İşte final yapacak o diziler;

- KUZEY GÜNEY

Kanal D'de Çarşamba akşamları ilgiyle izlenen sevilen dizi Kuzey Güney, 80. bölümüyle final yapacak ve ekranlara veda edecek.

- ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ

Bu sezon başında birçok oyuncusunu kaybeden Öyle Bir Geçer Zaman ki, Haziran ayında final yapacak. Daha önce biteceği konuşulan dizinin böylece bu sezon biteceği kesinleşmiş oldu.

- BEHZAT Ç.

Üç sezondur izleyicileriyle buluşan ekran fenomeni Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, 17 Mayıs Cuma akşamı son defa ekranlara gelecek.

Dizinin yaz aylarında ise 2. sinema filmi olan 'Ankara Yanıyor' çekilecek. Kıbrıs ve Ankara'da çekilecek olan film, önümüzdeki kış sezonunda vizyona girecek.

- İŞLER GÜÇLER

Star TV'de yayınlanan ve son dönemin en ilgi çekici yapımlarından biri haline gelen İşler Güçler de finaline hazırlanıyor.

 

Mayıs sonunda yayınlanacak 41. bölümle birlikte dizi, sevenlerine veda edecek.  Oyuncular sürprizlerle dolu final bölümünü çektikten sonra set ekibiyle vedalaştı. İşler Güçler'in final bölümünde ünlü şarkıcılar Fettah Can ve Gökhan Türkmen ile daha önce dizide rol alan Büşra Pekin de rol alacak.
[reklam]
- YER GÖK AŞK

Fox TV'de üç sezondur yayınlanan Yer Gök Aşk, 27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak 122. bölümüyle ekran serüvenini noktalayacak. Avşar Film'in yapımcılığını yaptığı “Yer Gök Aşk”ın senaristi Berfu Soner, Twitter adresinden sevilen dizinin bu sezon final yapacağını duyurmuştu. Dizi; Murat Ünalmış, Birce Akalay ve Selen Soyder'in diziden  ayrılmasından sonra değişikliğe giderek Burak Hakkı, Melisa Aslı Pamuk ve Tuvana Türkay'lı kadrosu ile yoluna devam etmişti.

- ŞUBAT

TRT 1 ekranlarında bu sene başlayan ve ekranın en sıradışı dizilerinden biri haline gelen Şubat, Mayıs ayı sonunda final yapacak.

 

- 20 DAKİKA

 

Bu sezonun başında başlayan Tuba Büyüküstün'ün başrolünü oynadığı "20 Dakika" dizisi de 30. bölümüyle final yapacak.

 

 

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'de Soner vuruluyor! Tıkla-izle!

 

KUZEY GÜNEY 74. bölüm fragmanları için tıkla!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin