resim yok
22 Haziran 2012 - 00:00

 

Pencerelerimiz farklıydı
Eşi Burcu Kara ile boşanmaya hazırlanan Buğra Gülsoy ilk kez konuştu: Burcu benim için çok önemli ve değerli biri ama olmadı işte! Hayata baktığımız pencereler tamamen farklıydı!
 
SON AÇIKLAMAM
Burcu Kara, geçen Temmuz'da evlendiği Buğra Gülsoy'dan boşanmak için bir süre önce mahkemeye başvurmuştu. Kara dava dilekçesinde; eşinin 'evlilikle bağdaşmayan davranışları olduğunu' öne sürmüştü. Gülsoy, önceki akşam "İlk ve son kez konuşacağım" dedi.
 
ONU ALDATMADIM
Gülsoy şunları söyledi: Evet boşanıyoruz. Çünkü olmadı. Yapamadık; hayata baktığımız pencerelerin farklı olduğunu gördük. Burcu benim için çok önemli ve değerli bir insan. Bundan sonra da hep öyle kalacak. Bu arada evliliğimiz boyunca onu asla aldatmadım!
 
ONLARDAN ÖZÜR DİLERİM
Gülsoy; adının dedikodulara karıştığı Bade İşçil ve Selen Soyder'den de özür diledi: Bizim yüzümüzden zor durumda kaldılar; onlardan da özür dilerim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin