Buğra Gülsoy oyunculuğa nasıl başladığını ve dizisini anlattı!

Geçen sezon bir dizi ve bir tiyatro oyunuyla adından söz ettiren Buğra Gülsoy, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Eski Hikaye' dizisinde boy gösteriyor. Gülsoy, oyunculuğa nasıl başladığını ve dizisini anlattı:

resim yok
06 Kasım 2013 - 09:25
Magazin

TRT 1'de yayınlanan 'Eski Hikaye' dizisinin 'Mete'si Buğra Gülsoy: ''Şu an Türkiye'de benden çok daha yetenekli bir sürü oyuncu vardır. Ben, herkesin bir sırası ve şansı olduğuna inanıyorum.''

Geçen sezon bir dizi ve bir tiyatro oyunuyla adından söz ettiren Buğra Gülsoy, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Eski Hikaye' dizisinde boy gösteriyor.

 

Gülsoy, oyunculuğa nasıl başladığını ve dizisini anlattı:

 

DÜRTÜLERİMLE OYNARIM

* Kıbrıs'ta mimarlık okurken özel bir tiyatroda oynamaya başladım. Okuldan mezun olduktan sonra Ankara'ya dönüp işimi icra edecektim.

 

Oynadığım özel tiyatronun genel sanat yönetmeni, aynı dönem Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları Müdürü oldu ve beni Devlet Tiyatroları'na almak istediğini söyledi. Ben de Kıbrıs'ta kaldım.


* Ailem tiyatrocu olmama sıcak bakmadı. Sonuçta beni Kıbrıs'ta, mimar olmam için okutmuşlardı ve Ankara'ya dönüp mimarlık yapmamı istiyorlardı ama beni ilk izlediklerinde fikirleri değişti.


* Şu an Türkiye'de benden çok daha yetenekli bir sürü oyuncu vardır. Bu anlamda herkesin bir sırası, bir şansı, bir zamanı olduğuna inanıyorum.

 

Bana gelince... Genelde dürtülerimle oynamayı, duygularımı daha yoğun yaşayarak oynamayı seviyorum. Belki bu izleyene de geçiyor olabilir. Oyunculuğu çok seviyor ve ölene kadar da yapmak istiyorum.

 

BİZLERİ DİZİLER TANITIYOR

* 'Eski Hikaye', aşkla daha da karmaşıklaşan intikam, adalet ve cezalandırma kavramları üzerine akan bir hikaye.[reklam]

* Dizide canlandırdığım 'Mete', babasının intikamını almak istiyor. Açıkçası intikam duygusu çok benlik bir duygu değil. Çünkü intikam alınarak hayatta bir şeylerin iyileştirilebileceğini düşünmüyorum.

 

SEÇİCİYİM!

* Oyunculuğun sineması, dizisi veya tiyatrosu yok! Sonuçta hepsi birer duygu işi. Tabii ki birbirlerine göre zorlukları veya rahatlıkları var.

 

Benim işe sinemayla başlamış olmamın, özgüvenimi kazanmam açısından daha etkili olduğunu söyleyebilirim. Üç sinema filmim var. Hepsi de içime sinen projelerdi. Bu konuda daha seçici davrandığımı söyleyebilirim.


* Televizyon günümüzde, daha çok insanın sizi tanımasını ve izlemesini sağlıyor. Bu da yeni işler için yapımcının, yönetmenin sizi izleyebilme olasılığını artırıyor. Dizi oyunculuğunun tek artısı bu bence.

 

 

ESKİ HİKAYE'NİN YILDIZI FUNDA ERYİĞİT İLE SÖYLEŞİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin