Bülent İnal'a sürpriz partner!

Bülent İnal'a sürpriz partner!

resim yok
09 Temmuz 2014 - 11:35
Magazin

Bülent İnal'a sürpriz partner!

Urfalıyım Ezelden dizisi konusu ne? Urfalıyım Ezelden dizisi hangi oyuncular rol alıyor? Urfalıyım Ezelden dizisi hakkında tüm haberler...


Detaylar şöyle:

 

ÖYKÜ DE DİZİDE!

Gold Film'in patronu Faruk Turgut, 'Urfalıyım Ezelden' isimli yeni dizisi için Bülent İnal'ın ardından Öykü Gürman'la anlaştı.

 

İLK KEZ

'Evlerinin Önü Boyalı Direk' türküsüyle ünlenen Gürman, ilk kez bir dizide başrol oynayacak.

 

EN BÜYÜK DESTEĞİ SEVGİLİSİNDEN ALIYOR

Sevgilisi Yavuz Bingöl'ün de oyunculuk konusunda büyük destek verdiği 32 yaşındaki Gürman dizide, İstanbul'daki barlarda pop söyleyen konservatuvar mezunu İzmirli Ceylan karakterine hayat verecek.[reklam]

SETTAR TANRIÖĞEN DE VAR

Yapımcılığını Gold Film'den Faruk Turgut'un üstlendiği 'Urfalıyım Ezelden' dizisinin başrollerinde son olarak Tatar Ramazan dizisinde oynayan Bülent İnal ve Babam Sağolsun ve Sultan dizilerinde oynayan Settar Tanrıöğen var.

 

DİZİNİN HİKAYESİ

Sıra gecesi düzenleyen Urfalı bir ailenin kan davası nedeniyle İstanbul'a kaçış öyküsünü anlatan dizide Settar Tanrıöğen, Bülent İnal'ın babasını canlandıracak.  

Dizinin yönetmen koltuğunda ise İffet ve Görüş Günü Kadınları dizileri ve birçok dizide yönetmenlik yapmış olan Faruk Teber bulunuyor.​

'Urfalıyım Ezelden' yeni sezonda Kanal D'de!

 

 

BÜLENT İNAL'IN ÇARPICI AÇIKLAMALARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin