Bülent Şakrak'ın çarptığı taksicinin ailesi isyanda!

Bülent Şakrak bizi bir kez bile aramadı!

resim yok
10 Haziran 2013 - 14:29
Magazin

''Bülent Şakrak bizi bir kez bile aramadı!''

Bülent Şakrak'ın geçen ay otomobiliyle çarptığı, halen yoğun bakımda olan taksi şoförü Bayram Sarı'nın kızı sitem etti.

Ünlü oyuncu Bülent Şakrak'ın geçtiğimiz ay Ortaköy'de arabasıyla çarptığı taksi şoförü Bayram Sarı'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

"BİZİ BİR KEZ BİLE ARAMADI"

Yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Sarı'nın kızı Funda Sarı (36), "Bizi bir kez bile aramadı" dediği Şakrak'a sitem etti.

"Birazcık insanlığı olsaydı gelip yoğun bakımda beklerdi. Bir hayatı söndürmek o kadar kolay değil" diyen Sarı, babasının sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: "Bülent Şakrak'ın avukatı hastanede amcamın oğluna 'Size yardım edeceğiz' demiş. Sonra babam ambulansla GATA Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı.

Solunumu düzenli olmadığı için bir aydır yoğun bakımda tutuyorlar. Şu anda böbrekler de iflas etti. Sürekli diyalize giriyor. Vücudu çok şişti. Leğen kemiği kırık. Belden aşağısı paramparça. Solunum olmadığı için gırtlağını deldiler. Hareket kabiliyeti olmadığı için vücudunu alçıya da alamıyorlar."

Babasının Kıbrıs gazisi olduğunu belirten Funda Sarı, maddi gelirleri olmadığı için çaresiz kaldıklarını anlattı:

"Üç ay önce annemizi kaybettik. Annemin acısı bitmeden ikinci bir acıyı yaşıyoruz. Babam evimizin tek geçim kaynağıydı. Şu anda maddi durumumuz sıfır. Kız kardeşim Nurcan evli, kendi halinde. Küçük kardeşim Hakan ise işsiz. Ben de babamın sağlık sorunlarıyla ilgilendiğim için çalışamıyorum.
[reklam]
Aylık 400 lira kira ödediğimiz köhne bir evde yaşıyoruz. Babam evimizin direğiydi. Tüm ihtiyaçlarımızı babamın arkadaşları karşılıyor. Ama yardım nereye kadar? Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Onun sayesinde ayakta kalıyorduk."

Yaşadıkları olayı yargıya taşıyacaklarını söyleyen Funda Sarı, Bülent Şakrak hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını da sözlerine ekledi.

İddiaya göre; geçtiğimiz ay otomobiliyle Ortaköy'den Kuruçeşme yönüne giden Bülent Şakrak, bir eğlence kulübünün önüne park ettiği taksisinin yanında duran Bayram Sarı'ya çarptı.

Sarı çarpmanın etkisiyle yaklaşık 3 metre savruldu. Şakrak kaza yerinde durmadı, ancak 400 metre sonra başka bir kaza daha yaptı. Şakrak ve taksici, olayın ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 

 

HAZAL KAYA, HASTALIĞINI İLK KEZ AÇIKLADI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin