resim yok
09 Ağustos 2011 - 00:00

 

Küçük Sırlar dizisinin Çetin’i ünlü oyuncu Burak Özçivit dizinin iki hafta sonra ekranlara veda edeceğini belirterek, dizinin mutlu sonla biteceğinin müjdesini verdi.
 
Geçtiğimiz yıl yazlık dizi olarak önce Kanal D ardından Star TV ekranlarında ekran yolculuğuna devam eden fenomen dizi “Küçük Sırlar” 55. bölümde final yapacak. Çekimlerde son haftaya girilen dizinin oyuncuları dizinin biteceğini twitter hesaplarından fanlarıyla paylaşarak izleyicilerine hüzünlü veda mesajları gönderdi. Dizide Çetin karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Burak Özçivit yaptığı açıklamada, dizinin fanların istediği gibi mutlu bir sonla ekrana veda edeceğinin müjdesini vererek, “55 bölüm gece gündüz demeden yoğun bir çalışma temposuyla çalıştık. Dizi gençlik dizisi olması nedeniyle gençlerden büyük bir ilgi gördü. Küçük Sırlar dizisi fanlarının da istediği gibi mutlu bir sonla ekrana veda edecek. Özellikle final bölümünde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin