Burak Özçivit 'Kıvanç'ın izinden gidiyor!

Burak, Kıvanç’ın izinden gidiyor!

resim yok
14 Temmuz 2014 - 10:47
Magazin

Burak, Kıvanç'ın izinden gidiyor!

Burak Özçivit, tıpkı Kıvanç Tatlıtuğ gibi 2 yıllığına Star TV'nin yüzü oldu.

Oyuncu yılbaşında Ay Yapım'ın imza atacağı aşk dizisinde başrol oynayacak.

 

İşte detaylar:

 

TATLITUĞ'UN İZİNDE!

'Çalıkuşu' dizisinin ardından ekrana ara veren Burak Özçivit, pek çok konuda Kıvanç Tatlıtuğ'un izinden gidiyor.

 

2 YILLIK ANLAŞMA

Tatlıtuğ gibi Best Model seçildikten sonra oyunculuğa başlayan Özçivit, Harley Davidson motor tutkusunun bile aynı olduğu oyuncu gibi Star TV'nin 2 yıl boyunca yüzü olmak için anlaşma imzaladı.

 

ARTIK AYNI YAPIM ŞİRKETİNDELER

Star TV, yılbaşında ekrana gelecek olan yeni aşk dizisini çekmesi için Ay Yapım'la anlaştı. Böylece Özçivit, Tatlıtuğ'la aynı yapım şirketinin oyuncusu oldu.

 

2 MİLYON TL ALMIŞTI

Kıvanç Tatlıtuğ, yıllardır dizilerinde oynadığı Kanal D'den Star TV'ye geçmek için geçen yıl, 2 milyon TL transfer ücreti almıştı.

Özçivit’in ise 1 milyon TL'yi aşkın bir anlaşmaya imza attığı konuşuluyor.[reklam]

Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi beklentiyi karşılamayınca yapım şirketleri artık dönem projelerine mesafeli durmaya başladı. Özçivit'in dizisinin günümüzde geçeceği açıklandı.

 

KURT SEYİT'E 'MURKA' ARANIYOR!

Kıvanç Tatlıtuğ'un Farah Zeynep Abdullah'la başrolünü oynadığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin yeni bölümlerine yeni bir kadın başrol oyuncusu katılacak.

Ay Yapım, günlerdir Murka karakterini canlandıracak 20 -25 yaş arası çok güzel ve yetenekli bir oyuncu arıyor. Yeni bölümlerde Milli Mücadele'ye katılacak olan Tatlıtuğ'un oynadığı Kurt Seyit, Murka karakteriyle yakınlaşacak ve hikayenin yönü değişecek.

Farah Zeynep Abdullah'la Kıvanç Tatlıtuğ aşkını seyircinin pek sevmemesi ve düşük reytingler yapımcıyı böyle bir formül arayışına götürdü.

Yurtdışı satışlarından dolayı 26 bölüm garantisi olan dizinin geleceği yeni bölümlerin reytinglerine göre belirlenecek.

 

 

FAHRİYE EVCEN SESİYLE BÜYÜLEDİ! DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin