resim yok
25 Ağustos 2014 - 12:44
Magazin

Bodrum'da aşk!

Başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in paylaştığı 'Aşk Sana Benzer' filminin çekimleri devam ediyor.

Çekimlerinin tamamı Bodrum civarında yapılan filme yapımcı olarak da imza atan Özçivit, projesini TAFF Prodüksiyon'la beraber çekiyor.

 

İşte son gelişmeler:

 

GÜN BOYU BALIK TUTTULAR

'Çalıkuşu' dizisindeki rol arkadaşı ve adının son dönemde aşk dedikodularına karıştığı Evcen ile uyumlu bir ikili olan Burak Özçivit, önceki gün güzel partneriyle romantik görüntüler sergiledi.[reklam]

Bir aşk hikayesini konu alan filmde, lokantası olan 'Balıkçı Ali'yi canlandıran Özçivit ile dondurmacıda çalışan 'Deniz' karakterini oynayan Evcen; rolleri gereği balık tutarken objektiflere yansıdı.

 

 

SET ÇALIŞANIYLA TARTIŞTI!

Aşk yaşadıkları iddia edilen Evcen ile Özçivit, önceki gün deniz sahnelerinin çekimlerine katıldı.

Aşırı sıcak havada yapılan çekimlerde son haftaya gelinirken, Evcen'in sette yaptığı kaprislerle ekibi bezdirdiği iddia edildi.

 



Daha önce de dizi ve film çekimlerinde yaptığı kaprislerle gündeme gelen güzel oyuncunun, bitmek bilmeyen istekleri ve huysuz tavırları set çalışanlarının isyan etmesine sebep oldu.

Evcen'in geçtiğimiz günlerde bir set çalışanıyla tartıştığı ve araya giren Özçivit'in durumu düzelttiği öğrenildi.

 

 

KURT SEYİT VE ŞURA'DA FAHRİYE EVCEN KRİZİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin