Burak Özçivit'in büyük reklam oyunu!

Burak Özçivit'in büyük reklam oyunu!

resim yok
13 Ekim 2014 - 16:08
Magazin

Burak Özçivit'in büyük reklam oyunu!..

Yaz başından beri aşk yaşadığı Fahriye Evcen'le görüntü vermemek için cipini gazetecilerin üzerine süren Burak Özçivit'in yapım ortağı olduğu 'Aşk Sana Benzer' filminin reklamı için böyle davrandığı konuşuluyor.

 

AŞKA DÖNÜŞMÜŞTÜ

Güneş'in haberine göre Burak Özçivit ile Fahriye Evcen'in 'Çalıkuşu' dizisinin setinde başlayan yakınlıkları yaz başında aşka dönüşmüştü.

Evcen'le beraber olabilmek için nişanlısı Ceylan Çapa'dan ayrılan Özçivit, yapım ortağı olduğu 'Aşk Sana Benzer' filminde de sevgilisiyle beraber kamera karşısına geçti.

Ancak geçen yaz Bodrum ve civarında çekilen film boyunca aynı evde kalmalarına rağmen çift, ilişkisini bir türlü itiraf etmedi ve konuyla ilgili sorulara 'Çok iyi arkadaşız' yanıtını verdi.[reklam]

İstanbul'a dönüşlerinden beri de ikili, birlikte kameralara yalakanmamak için büyük çaba sarfediyor.

 

GALAYA EL ELE GELECEKLER

Önceki hafta ilk kez aynı cipte gece 03.00 civarında objektiflere yalakanan ikiliden Evcen, yüzünü gizlemiş, direksiyondaki Özçivit ise kaçmak için kaza yapma riskini bile göze almıştı.

Son günlerde çift, birkaç kez daha gazetecilere yakalandı. Ancak her defasında beraber görüntü vermemek için Özçivit, cipini muhabirlerin üzerine sürdü.

 

SOSYAL MEDYADA DA BOŞ DURMUYORLAR

Bu arada hem Evcen, hem de Özçivit sosyal medya hesaplarından 'Aşk Sana Benzer' filminin düzenli olarak tanıtımını yapıyor.

Özçivit'in 23 Ocak'ta vizyona girecek filminin tanıtım röportajlarına kadar Evcen'le ortalıkta görünmek istemediği, galaya ise el ele gelerek aşklarını ilan edeceği konuşuluyor.

 

 

BURAK ÖZÇİVİT'E BÜYÜK TEPKİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin