resim yok
02 Mayıs 2013 - 00:00

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in arabasını sattığından haberi yok!

 

Nişantaşı'nda görüntülendi


Beş yıl önce aldığı 1974 model Chevrolet Camaro Ss otomobilini satılığa çıkardığı haberiyle geçtiğimiz gün magazin gündemine gelen Muhteşem Yüzyıl’ın Malkoçoğlu’su Burak Özçivit, sevgilisi Ceylan Çapa ile birlikte Nişantaşı’ndaydı.

 

Yemek yediler

Bir hayli mutlu oldukları gözlenen çift, bir mekana girerek baş başa yemek yedi.

 

Yanıtı gülümseyerek!


Geçtiğimiz gün 1974 model Chevrolet Camaro Ss otomobilini satılığa çıkardığı magazin gündemine düşen Burak Özçivit, gazetecilerin “arabanızın satılık olduğu her yerde manşet olarak gazetelerde yer aldı. O haberlerden sonra satabildiniz mi acaba? Sorusuna gülümseyerek;

“İnanın benim de haberim yok” yanıtını verdi.

Özçivit'in kariyeri (d. 24 Aralık 1984, İstanbul)

Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur(2001). Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir. 2003 yılı Best Model of Turkey yarışmaşında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şu anda ise mankenliği bırakmıştır.
[reklam]
Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır. Kanal D'de yayınlanan ve yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı Zoraki Koca adlı dizide oynamıştır. 2008'in yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide Güven adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl 'den esinlenilen Küçük Sırlar adlı dizide Çetin'i canlandırmıştır.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle izlediğimiz Özçivit ayrıca Malkoçoğlu filmi kadrosunda yer almaktadır.

 

 

BURAK ÖZÇİVİT EV'LENDİ! DETAYLAR BURADA!


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin