Burak Satıbol yeni projelerini anlattı!

İlk başrol filmiyle adından söz ettiren Burak Satıbol'la projenin detaylarını ve yakında Star TV'de başlayacak 'Mahşer-i Cümbüş' programını konuştuk.

resim yok
29 Aralık 2014 - 14:03
Röportaj

Son dönemin parlayan oyuncularından Burak Satıbol yeni projeleriyle iddialı...

 

Burak Satıbol, 'YusufYusuf'la ilk başrol deneyimini yaşıyor. Satıbol, ''Yıllar sonra Ankara’da film çekme fırsatım oldu. Daha ötesi ilk başrolümü oynadım... Bu projenin benim için anlamı büyük'' diyor.

İlk başrol filmiyle adından söz ettiren Burak Satıbol'la projenin detaylarını ve yakında Star TV'de başlayacak 'Mahşer-i Cümbüş' programını konuştuk.  

'Yusuf Yusuf'un konusu nedir?

Film; rallici olmak isteyen 'Şoför Yusuf'la, Papa'ya suikast yapmayı planlayan diğer 'Yusuf'un hikayesini anlatıyor. İkilinin yolları bir gün Ankara'da kesişiyor. 'Bombacı Yusuf', 'Şoför Yusuf'u minibüsünün içindekilerle beraber rehin alıyor.

 

Ben, 'Bombacı Yusuf'u oynuyorum; aslında, gerçekleştirmeye niyetlendiği eylemi, yani ona verilen bu görevi gerçekleştirebilecek birisi değil. Onu psikopat ve çılgın biri olarak görüyoruz ama hikaye ilerledikçe başka özellikleri ortaya çıkıyor.

 

FİLMDE AKSİYON VE KOMEDİ BİR ARADA

Bu film sizin için ne ifade ediyor?

Yıllar sonra Ankara'da bir film çekme fırsatı yakaladım. Öğrencilik hayatımın geçtiği sokaklarda bir oyuncu olarak bulundum. Mesela okula gidip gelirken geçtiğim Kızılay Meydanı'nı, bu sefer trafiği yararak, kameralarla ve papaz kıyafeti içinde geçtim...[reklam]

Bundan öte ilk başrol oynadığım film. O yüzden 'Yusuf Yusuf' filminin benim için çok büyük anlamı var. Umarım seyirci için de güzel şeyler ifade eder.

Seyirci filmi neden izlesin?

Gitgide komedi filmlerinde yelpaze genişliyor, tıpkı Türk sinemasının genelinde olduğu gibi. Bu bir aksiyon komedi; yani izleyenler komedi ve aksiyonu bir arada seyredecekler. O yüzden 'Yusuf Yusuf'un farklı bir noktada olduğunu düşünüyorum.

'Mahşer-i Cümbüş' yakında başlıyor. İçeriğinde bir değişiklik var mı?

Yılbaşı gecesi başlıyoruz. 'Mahşer-i Cümbüş', tamamen doğaçlama olacak. Bir müsabaka içeriyor... Her program bize eşlik eden konuklarımız da olacak. Tamamen interaktif ilerleyecek. Dolayısıyla bizim işimiz ne kadar zorsa, seyircinin işi de o kadar zor çünkü hep beraber oyunu oluşturacağız.

 

 

'KARADAYI'NIN 'AYSEL'İ İLE ÇOK ÖZEL SÖYLEŞİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin