Burçin Abdullah kariyeri ve son rolü hakkında konuştu!

''Artık gelinlik görmek istemiyorum, soğudum...''

resim yok
04 Haziran 2014 - 09:43
Röportaj

''Artık gelinlik görmek istemiyorum, soğudum...''

Rol için birçok kez gelinlik giyen Burçin Abdullah: ''Herkes gelinliğin bana çok yakıştığını söyledi ama benim gelinlikle ilgili bir hayalim yok. Bir hafta gelinlikle yaşadım ve çok sıkıldım. Gelinliğin korse kısmındaki demirler, kemiklerime battı. Gelinlikten soğudum.''


Son olarak 'Hatasız Kul Olmaz'da 'Canan' karakterini canlandıran Burçin Abdullah; dizideki rolü ve kariyeriyle alakalı açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz hafta bir programda Berksan'a olan platonik aşkını açıklamasıyla gündeme gelen Abdullah, "Onun 'Çilek' şarkısını çok severdim. O zamanlar 10 yaşlarındaydım. Sürekli dinlediğim şarkıcılardan biriydi" dedi.

İşte, 27 yaşındaki oyuncunun anlattıkları...

 

YALNIZKEN MUTLUYUM

'Hatasız Kul Olmaz'da rol almayı neden istediniz?


Öncelikle yönetmen Osman Sınav olduğu için kabul ettim. Çok önemli bir yönetmen. Onun beni seçmiş olması da çok büyük gurur. Senaryoyu da çok beğendim.

Peki 'Canan' sizce nasıl bir karakter?


Çok renkli, manik depresif bir kız. Manik hallerinde inanılmaz neşeli, depresif hallerinde üzgün. Oynaması çok keyifli. Çünkü 'Canan'ın yaşadığı şeyler, normal şeyler değil.

'Canan' evleneceği sırada aşık olduğu adamı görünce nikah masasını terk ediyor. Siz 'Canan'ın bu tepkisini nasıl karşıladınız?


'Canan', kuzeni 'Ferit'e deliler gibi aşık. Ama onunki platonik, hiçbir zaman karşılığını bulamayacağı bir aşk. Tam evleneceği sırada kuzeni gelince onun kendisine ilan-ı aşk edeceğini sanıyor.

Kızın bu durumuna hak verdiniz mi?


Sevmediği biriyle evlenmediği için hak veriyorum ama yaptığı şey başından beri yanlış. Sevmediği biriyle neden evlenmeye kalkmış ki?

Evliliğe nasıl bakıyorsunuz?


Evlilik, şu an benim için erken. Daha oyunculuk adına yapacağım çok şey var. Şu an tüm kararlarımı kendim alıyorum. O zaman başkasının da sorumluluğunu almış olacağım. Kendimi henüz o sorumluluğu alacak pozisyonda görmüyorum. Yalnız başıma daha mutluyum.

 

BERKSAN'A HAYRANDIM

İlk kez bir dizide gelinlik giydiniz. Gelinlik hayaliniz var mı?


Herkes gelinliğin bana çok yakıştığını söyledi ama benim gelinlikle ilgili bir hayalim yok. Bir hafta boyunca gelinlikle yaşadım ve çok sıkıldım. Gelinlik görünce korse kısmındaki demirlerin kemiklerime battığı aklıma geliyor. O yüzden gelinlikten soğudum.[reklam]

Bir programda Berksan'a aşkınızı itiraf etmiştiniz...


Evet, programda Berkan'ın 'Çilek' şarkısından bahsediliyordu. Ben de onun 'Çilek' şarkısını çok sevdiğim için paylaşmak istedim. 10 yaşındayken "Berksan çok yakışıklı, aşığım ona" diyordum. Severek dinlediğim şarkıcılardan biriydi. Berksan hepimizin çocukluk aşkıydı.

 

YETENEK ÇOK ÖNEMLİ

Renkli gözleriniz sebebiyle pek çok ünlüye benzetiliyorsunuz. En son 'Yerli Adriana Lima' yakıştırması yapmışlar. Bu konuda ne diyorsunuz?


Çocukken Hülya Avşar'a çok benzetiyorlardı. Renkli gözlü herkese benzetiyorlar. Deniz Akkaya'ya bile benzeten oldu. Renkli gözler dışında bir benzerliğimiz yok. Adriana Lima'ya da benzeten çok oluyor. Dünyanın en güzel kadınlarından birine benzetilmek çok güzel ama ben kendimi o kadar güzel bulmuyorum.

Oyunculukta güzelliğin payı ne sizce?


Yaptığım işte güzelliğin bir önemi yok. Sokakta bakmaya doyamadığınız nice kız var. Ancak yapılan iş, çok maliyetli... O yüzden hiçbir yapımcı, güzel diye hiçbir kızı oynatmaz. Böylesine pahalı bir sektörde insanlar, yetenekli oyuncularla çalışmak ister.

 

KENDİMİ KOMEDİYE DEĞİL, DRAMA YAKIŞTIRIYORUM

Oyunculuk kariyeriniz nasıl başladı?


Ben hep oyuncu olmak istiyordum. Küçükken Hülya Avşar'ı izleyip onun kliplerini taklit ederdim. Annem dayanamayıp beni bir ajansa yazdırdı ve

 

İLK TEKLİFİMİ ALDIM

İlk teklif nasıl geldi?


O sırada Canan Gerede'nin sinema filmi elemeleri varmış. Canan Abla beni orada görünce "Aradığım kız bu" dedi, kayıt olmaya gittiğim yerde kendimi sette buldum. Benim için çok büyük bir şanstı. İlk işimde Mahir Günşıray ile Bennu Gerede'nin kızını oynadım. Sonra da 'Üvey Baba'daki 'Lamia' karakterini canlandırdım.

Genellikle dram işlerinde rol alıyorsunuz. Tesadüf mü yoksa özellikle mi bu tür rolleri seçiyorsunuz?


Komediyi izlemeyi seviyorum ama kendimi pek komediye yakıştıramıyorum. Dramda kendimi daha çok beğeniyorum. Çocukluktan beri dramda yer aldığım için benimsemişim herhalde. Zaten o tür roller denk geliyor. Ben de ağlamaya alıştım.

 

 

ÜVEY BABA'NIN ŞANSSIZ LAMİA'SI ARTIK BÜYÜDÜ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin