Burçin Terzioğlu'nun gelecek planları!

Merhamet'in Deniz'i Burçin Terzioğlu, eşi Murat Yıldırım ile nasıl tanıştığını, mutlu evliliğini ve gelecek planlarını Marie Claire Kasım sayısına anlattı.

resim yok
31 Ekim 2013 - 13:02
Magazin

Merhamet'in Deniz'i Burçin Terzioğlu, eşi Murat Yıldırım ile nasıl tanıştığını, mutlu evliliğini ve gelecek planlarını Marie Claire Kasım sayısına anlattı.

 

İşte o açıklamalardan satır başları:


* Murat ile sette tanıştım. Çok kısa ve net oldu farkındayım ama biz özel hayatımızı özel tutmayı tercih ediyoruz.

 

''EVCİMEN TİPLERİZ''

* Bunun için de ekstra bir çaba sarf etmiyoruz. Zaten evcimen tipleriz.

* Kapımızı kapattıktan sonra evdeki hayatımız çok dingin geçiyor. Böyle gözden ve sözden uzak yaşıyor olmak bizi çok daha huzurlu kılıyor.

* Yaptığım iş gereği yeteri kadar göz önünde olmak daha doğru bir yolmuş gibi geliyor bana.

 

''BİR OYUNCUYLA EVLİ OLMANIN''

* Bir oyuncuyla evli olmanın iyi ve zor yanları yok değil. Bir kere nasıl bir ortamda ne şartlarda çalıştığınızı biliyor olması hayatınızı kolaylaştırıyor.

* Şu da bir gerçek, eşiniz oyuncu, arkadaşlarınız da bu meslekten olunca bir araya geldiniz mi hep ama hep setlerden konuşuluyor.

 

''ÇOCUK SAHİBİ...''

* Murat'la her evli çift gibi bir gün biz de çocuk sahibi olmayı istiyoruz. Sadece biraz zamana ve kadere bıraktık bu konuyu. Hayırlısı diyelim...

 

TERZİOĞLU'NUN KARİYERİ

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı.

Fırtına dizisinin setinde tanıştığı Murat Yıldırım'la 20 Haziran 2008 de dünya evine girdi. Son olarak Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı.

Şimdilerde ise Merhamet dizisinde "Deniz" karakterini canlandırıyor. Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanan Halam Geldi filminde oynadı.[reklam]

YILDIRIM'IN KARİYERİ

Tiyatro ve müziğe ilgi duyan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları'na (YÜO) katıldı ve 3 yıl amatör olarak tiyatroda oynadı. YÜO'daki arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına giren Yıldırım'ın televizyonla ilk tanışmasını sağlayan, 2003 yılında “Ölümsüz Aşk” dizisinin bir bölümünde küçük bir rol alması oldu. Fakat dizi yalnızca 11 bölüm sürdü.

2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandıran Yıldırım, oyunculuğa Büyük Yalan dizisi ile devam etti.

2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynadı.

Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde "Demir" karakteri ile ününü perçinledi. Demir, 25 sene sonra, varlıklı biri olarak Antakya'ya geri dönen ve buradan toprak alan bir gençtir. Demir ve Asi arasında geçen gurur yüklü aşk ise dizinin konusunu oluşturmaktadır.

2009 yılında ise Asi dizisi sona erdikten sonra TMC yapım şirketi ile Aşk ve Ceza adlı dizi için anlaşma imzalayan Yıldırım, dizide başrolü oynadı. 2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de yayınlanan Suskunlar'da Ecevit karakterini canlandırdı.
 

 

MURAT YILDIRIM, UNESCO BARIŞ ELÇİSİ OLMA YOLUNDA! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin