Burcu Esmersoy yüzüğü sol eline takınca!

Burcu Esmersoy, Sami Kiresepi ile gittiği ABD'den sol elindeki tek taşıyla döndü. Hakkında 'evlendi' dedikodusu çıkan sunucu; 'Yüzüğü yanlış elime takmışım. Evlilik yok, nişanlandık' dedi.

resim yok
25 Ekim 2013 - 10:28
Magazin

Burcu Esmersoy, Sami Kiresepi ile gittiği ABD'den sol elindeki tek taşıyla döndü. Hakkında 'evlendi' dedikodusu çıkan sunucu; 'Yüzüğü yanlış elime takmışım. Evlilik yok, nişanlandık' dedi.

Güzel sunucu Burcu Esmersoy'un evlendiği iddiası; düne damgasını vurdu.

 

İDDİALARI ALEVLENDİRMİŞTİ

Esmersoy'un işadamı sevgilisi Sami Kiresepi ile gittiği ABD tatilinden tek taş yüzükle dönmesi, iddiaları alevlendirdi.

Önceki gün Kanyon'da görkemli pırlanta yüzüğüyle objektife takılan ünlü sunucu, neşeli halleriyle de dikkat çekti.

Herkes Burcu Esmersoy ile Sami Kiresepi'nin sessiz sedasız dünyaevine girdiğini düşünürken, gerçek sonradan ortaya çıktı.

 

YÜZÜĞÜ 300 BİN TL DEĞERİNDE

"Sami ile yaz sonunda evleneceğiz" açıklaması yapan Burcu Esmersoy, bir de üzerine tek taş yüzüğünü sol alyans parmağına takınca herkes ünlü çiftin evlendiğini sandı.

Ancak telefonla ulaştığımız güzel sunucu, şunları söyledi:

"Bugün herkes evlendiğimi sandı. ABD'de nişanlandık ama nikah sözkonusu değil. Sanırım nişan yüzüğümü sağ yerine sol elime takınca bu dedikodular çıktı."

Bu arada Kiresepi'nin New York'ta Burcu Esmersoy'a taktığı pırlanta yüzüğün; 6 karatlık yüzüğün 150 bin dolar (300 bin TL) olduğu öğrenildi.

 

TARiH NET DEĞiL

Esmersoy, Sami Kiresepi ile düğün tarihini henüz netleştirmedi.

İstedikleri tarihlerde istedikleri mekanların dolu olmasıyla tarih konusunda kararsız kalan ünlü çift; şimdilerde kendi aralarında nişanlanmanın tadını çıkarıyor.[reklam]

KARİYERİ

Esmersoy, Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. 1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu.

 

Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren Romantik Komedi filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı.

2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardır. 2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştır. Son olarak Popstar 2013 programında sunuculuk yaptı.

 

 

BURCU ESMERSOY'DAN İTİRAFLAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin