Burcu Esmersoy'dan örnek davranış!

Burcu ışık oldu!Burcu Esmersoy'dan örnek davranış!

resim yok
28 Kasım 2014 - 12:56
Magazin

Burcu ışık oldu!

Ağrı'daki zorlu şartlarda eğitim gören öğrencilerin fotoğrafını gören Burcu Esmersoy, 'Geleceğe Işık Tut' projesi kapsamında okula destek yolladı.


Burcu Esmersoy'un kalbi de güzel çıktı. Ünlü sunucu, önceki gün Ağrı Doğubeyazıt'taki Tanıktepe Köyü'nde eğitim gören öğrencilerin fotoğrafını gördü.

 

ÖRNEK DÜŞÜNCE

Çocukların yüz ifadelerinden ve çektikleri sıkıntılardan çok etkilenen Burcu Esmersoy, Ağrı'ya nasıl ulaşabileceğini araştırmaya başladı.

 

'GELECEĞE IŞIK TUT'

Fotoğrafı paylaşan okul müdürünün yardım çağrısına kulak veren güzel sunucu, Doğu ve Güneydoğu'daki illere yardımda bulunan 'Geleceğe Işık Tut' projesinin yetkilileriyle görüştü.

Burcu Esmersoy, yetkililere ''Okuldaki 76 kız ve 60 erkek öğrenci için ne gerekiyorsa yapmak istiyorum'' dedi. Yetkililer de okul müdüründen ne gibi ihtiyaçları olduğunu öğrendi.[reklam]

Müdür, ''76 tane kız, 60 tane erkek öğrencimizin soğuk kış günlerinde hasta olmaması için bot, mont ve eldiven gibi kışlık giysilere ihtiyacımız var. Okulumuzun dış cephesinin boyanmasına ve fotokopi çekebilen bir makineye ihtiyacımız var'' çağrısında bulundu.

 

DEMET AKALIN DA HAZIR!

Bu ihtiyaçları öğrenen Burcu Esmersoy da ilk iş olarak Tanıktepe Köyü'ndeki okulda eğitim gören 136 öğrencinin tüm kışlık giysilerini en kısa zamanda Ağrı'ya ulaştıracağının sözünü verdi.

 

O DA TAKDİR TOPLADI

Öte yandan Demet Akalın da aynı okula maddi yardıma hazır olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurarak takdir topladı.

 

 

ÜNLÜ İSİMLERİN ŞAŞIRTAN FORM TUTMA SIRLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin