resim yok
29 Mayıs 2014 - 10:40
Magazin

Mahcup ikili!

Yakın arkadaş olan Esmersoy ile Turan'ın, yan yana görüntülenmekten neden rahatsız olduğuna anlam verilemedi.

İspanya Ligi'nin bitmesiyle soluğu İstanbul'da alan Arda Turan, önceki akşam Sunset'in Boğaziçi Üniversitesi Vakfı'na destek için düzenlediği geceye katıldı.


Yıldız futbolcu, yemekte güzel sunucu Burcu Esmersoy'la aynı masada oturdu.

İkilinin fotoğrafları çekilirken sergiledikleri tedirgin haller ise akılları karıştırdı.

İşte geceden yansıyanlar:

 

''KALBiM ŞiMDiLiK BOŞ''

Milli futbolcu Arda Turan, katıldığı özel bir gecede, ''Hayatımda kimse yok, kalbim boş ama aşka aşığım'' diye konuştu.

İspanya Ligi'ni şampiyon olarak kapattıktan sonra İstanbul turuna başlayan milli futbolcu Arda Turan; önceki gün usta oyuncu Demet Akbağ'ın eşi, yakın dostu Zafer Çika ile Bebek'te biraraya geldi.

Öğle saatlerinde buluştukları mekanda hasret gideren ikili, mekandan Çika'nın Cadillac marka antika otomobili ile ayrıldı. İkili daha sonrada Sunset Grill&Bar’ın kuruluşunun 20. yılı şerefine verilen özel bir davete katıldı.[reklam]

''HERKESE AŞIĞIM''

Geliri, Boğaziçi Üniversitesi Vakfı'na aktarılan gecede, renkli görüntüler yaşandı. Turan, Demet Akbağ ve 'ağabeyim' diye hitap ettiği Zafer Çika'yla objektiflere neşeli pozlar verdi. Bol kahkahalı geçen yemekte ünlü sunucu Burcu Esmersoy’da, Turan’la aynı masada yer aldı.

Son olarak GQ dergisine verdiği röportajla konuşulan milli futbolcu, basın mensuplarının konu ile ilgili sorularına; ''Her yere çekilebilir o laflar. Ailemden uzağım, Galatasaray'dan uzağım. Ben herkese aşığım. Kardeşime, futbola, aşka aşığım. Ama şimdilik hayatımda kimse yok. Gönlüm boş ama niye olmasın ki'' dedi. 

 

''ARKAMDAN KORNA ÇALDIRMAM''

Bu arada önceki gün Bebek'te görüntülenen Burcu Esmersoy, usta bir şoför olduğunu söyledi.

Kurallara uyduğu için trafikte taciz edilmediğini belirten sunucu, ''Bana hiç laf atmıyorlar, gördükleri zaman el sallıyorlar. Kötü sürücü olmadığım için arkamdan korna çaldırmıyorum'' dedi.

 

 

O KINA GECESİYLE İLGİLİ ŞOK İDDİALAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin