resim yok
11 Nisan 2013 - 00:00

Oyuncu Burcu Kara'nın son yıllarda dizilerden yana şansı yaver gitmiyor.

Burcu Kara'nın dizilerden yana şansı tutmuyor!

Kara'nın başrolü Nihat Altınkaya ve Pamir Pekin'le paylaştığı dizisi 'Tozlu Yollar' hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün atv yönetinin alığı kararla yayından kaldırılmıştı.

 

Pazar günleri ekrana gelen ve Burcu Kara dışında Nihat Altınkaya, Pamir Pekin gibi genç kuşağın ünlü isimleriyle Yücel Erten ve Selda Alkor gibi usta isimleri buluşturan dizi seyirciden beklediği ilgiyi görememişti.

 

Kara'nın diğer hayal kırıklıkları


Bu, oyuncunun 2010'da ekrana gelen 'Maskeli Balo', yine aynı yıl yayınlanan 'Kirli Beyaz' ve 2011'de rol aldığı 'Yıllar Sonra'yla birlikte ömrü kısa süren dördüncü dizisi oldu.

 

Burcu Kara'nın kariyeri

01 Mart 1980 tarihinde Bursa’da doğdu. İlkokulu Gemlik Armutlu’da okudu. Sonra ailesi onun eğitimi için Bursa’ya taşındı. Bursa Kız Lisesi’nde lise öğrenimini tamamlayan Burcu, çocukluk döneminden itibaren şarkı söylemeye ve taklit yapmaya meraklıydı. Hep konservatuvar okumak istedi. Kendince araştırdı. Heves etti ama Türk Eğitim sisteminin kurbanı olup, ekonomi okudu. Ama daha okurken yapmak istediğinin bu olmadığına karar verdi ve yerel TV kanallarıyla görüştü.

 

1998-1999 yıllarında yerel kanallarda televizyon programları sundu ve böylece hayallerinin bir parçasıyla, televizyonla tanıştı. 2000 yılında, yirmi yaşındayken Anadolu Üniversitesi İ.İ.B. Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu.

[reklam]

Bursa'ya döndü ama ne yapmak istediğini bilmiyordu. Bir süre reklam ajanslarında çalışıp, gazete ve dergilerle iç içe oldu. Daha sonra bir süre yatırım uzmanlığı yapıp, portföy yöneticiliği yaptı.

 

2002 yılında kesin kararını verip, işinden ayrılıp, diksiyon ve spikerlik kursu için İstanbul’a geldi. Kursun bitiminde hocaların referansıyla Kanal D Haber'de stajyer olarak işe başladı. 2 yıl süresince Kanal D Haber’de muhabirlik, haber spikerliği, Radyo D, Radyo Foreks haber spikerliği ve editörlüğü yaptı.

Ayşenur Yazıcıyla yaptığı konuşmalar ve onun teşvikiyle oyunculuk eğitimi almaya karar verdi. Bir yıl süresince hayranı olduğu Şahika Tekand’dan eğitim aldı.

 

Abdullah Oğuz’la tanışarak AJANS kadrosuna katılması, ona Haziran Gecesi’ni getirdi. 2003-2004 yıllarında bu diziyle başlayan oyunculuk hayatı, devamında sinema ve tiyatroyu da getirdi.

 

 

TOZLU YOLLAR NEDEN SONA ERDİ? İŞTE AYRINTILAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin