resim yok
16 Mayıs 2012 - 00:00

 

Şimdiye kadar birçok başarılı oyuncuyu konuk eden "Muhteşem Yüzyıl"ın bu Çarşamba ekranlara gelecek olan bölümünde Büşra Pekin, bohçacı Şirin Hatun karakteriyle izleyicinin karşısına çıkacak.
Son yıllarda yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıklıkla bahsettiren Büşra Pekin, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin bu hafta ekranlara gelecek olan yeni bölümüne konuk oluyor. Eski saraydan kumaş satmak için gelen ama asıl amacı Hürrem Sultan'a haber getirmek olan Şirin Hatun karakteri için kamera karşısına geçen Büşra Pekin, "Muhteşem Yüzyıl dizisi rejisi, senaryosu, kostümleri ve dekoruyla ülkemizde çok önemli bir yere sahip. zaten severek izlediğim bu diziye konuk olmak heyecan vericiydi. Oyuncular Muhteşem Yüzyıl gibi iyi kurulmuş, büyülü dünyalara girmeye dünden hazırdır. Özellikle bir dönem karakterini oynamak oyuncu açısından iştah açıcı. İnsan oynarken kendini o döneme ait hissediyor. Bizim işimizin de en eğlenceli tarafı bu" dedi. Çekimleri iki günde tamamlanan Pekin, "Muhteşem Yüzyıl yönetmenlerine, oyuncularına ve ekibine beni içlerinden biri gibi karşıladıkları için teşekkür ederim. Harika bir setti" diye konuştu.
 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin