Büyük aşk bitti mi?

Aynı evde yaşayan ve yakın çevrelerini evlenecekleri gözüyle baktığı çift ilişkisini birkaç yıldır gözlerden uzak yaşıyordu.

resim yok
03 Haziran 2013 - 12:01
Magazin

Magazin dünyasından bir ayrılık haberi daha geldi!

 

Evlenecekler gözüyle bakılıyordu

 

Aynı evde yaşayan ve yakın çevrelerini evlenecekleri gözüyle baktığı çift ilişkisini birkaç yıldır gözlerden uzak yaşıyordu.

 

Gerçek ortaya çıktı!

Sadece birkaç kez konser çıkışı ve eğlencede görüntülenen çiftin ayrıldığı ortaya çıktı.  

Hayat Bilgisi dizisiyle tanınan ardından pek çok projede yer alan Ümit Erdim'in sunucu aşkı Asuman Krause'den ayrıldığı ortaya çıktı.

28 yaşındaki Erdim aynı evde yaşadığı ve "Hanımım" dediği 37 yaşındaki Krause'nin yıllardır beraber proje yaptığı Endemol Türkiye'yle çalışıyordu.

 

Fotoğrafları sildi

Ümit Erdim Krause'den ayrıldıktan sonra twitter sayfasından daha önce paylaştığı fotoğraflarını da sildi.

 

Doğruladı

Erdem, Rihanna konserine tek başına geldi ve ayrılık iddialarını doğruladı.

Krause, Facebook ve Twitter gibi paylaşım siteleriyle ilgili de:

''Amaçlarından sapılıyor ben söyleyeceğim şeyi giderim yüz yüze söylerim"

diyerek sanal alemdeki meslektaşlarına göndermeler yaptı.
[reklam]

Ümit Erdim kimdir?

Tiyatro ve dizi oyuncusu. 15 Haziran 1985 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlkokul ve ortaokuldan sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi'ni bitirdi. 1998 - 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oynadı.

1997 yılında Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı sanat yaşamı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etmiştir. Bir çok dizide rol almıştır. Erdim'i son dönemde Star TV'deki Benzemez Kimse Sana adlı yarışma programında yarışmacı olarak da izlemiştik.

Erdim'in önümüzdeki dizi projesi ise senaryo ve yapımcılığını Birol Güven'in üstleneceği ve atv kanalında izleyicilerle buluşacak olan "Doksanlar" dizisi.

 

 

DOKSANLAR SETİNDEN SON GELİŞMELER! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin