Büyük aşk bitti! Ünlü çift ayrıldı!

'MedCezir' dizisi oyuncusu Hazar Ergüçlü ile Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithatcan Özer'in beraberlikleri çok kısa sürdü.

resim yok
30 Aralık 2014 - 15:25
Magazin

Ünlü çift ayrıldı!

 

Büyük aşk bitti...

 

Mithatcan ve Hazar'ın aşkı çabuk bitti!

'MedCezir' dizisi oyuncusu Hazar Ergüçlü ile Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithatcan Özer'in beraberlikleri çok kısa sürdü.

 

İLİŞKİ KISA SÜRDÜ

Güneş'in haberine göre Sezen Aksu'nun kendi izinden giden oğlu Mithatcan Özer, geçen haftalarda MedCezir dizisinin EylülHazar Ergüçlü'yle yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.

Sık sık MedCezir ekibiyle buluşan ''Bu gidişle beni de diziye alacaklar'' diyen Özer'in beraber bir partiden diğerine gittiği Ergüçlü'yle aşkı kısa sürdü.[reklam]

İKİ YABANCI

İkili son dönemde aynı partiye bile katılsa birbirleriyle ilgilenmiyor.

Önceki gün de Özer, Göksel ve kız arkadaşlarıyla eğlenirken;

 

FARKLI PAYLAŞIMLAR

''Canım Göksel'im, dünyanın en temiz kalbi'' yorumuyla fotoğraf yayınlarken Ergüçlü ise MedCezir ekibiyle tatile çıkarken görüntü paylaştı.

 

 

 

ÜNLÜ YILDIZLARIN KİRALIK TUTKUSU!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin