resim yok
05 Kasım 2012 - 00:00

Ocak ayında Kanal D’de ekrana gelecek olan “Revenge” dizisinin yerli uyarlaması “İntikam”la ekrana dönmeye hazırlanan Beren Saat’in rol arkadaşları belli oldu.

“Revenge”nin Türkiye haklarını Disney’den satın alan Kanal D, projeyi tıpkı Beren Saat’in eski dizileri “Aşk-ı Memnu” ve “Fatmagül’ün Suçu Ne?”de olduğu gibi perşembe günü “Kurtlar Vadisi Pusu”nun karşısında yayınlayacak.  

 

Mesude Erarslan’ın yöneteceği dizinin ilk bölümünde zengin bir semte Efsun adında, iyi kalpli ve çok güzel bir kadın taşınacak.
Ancak Efsun’un göründüğü gibi biri olmadığı ortaya çıkacak.
Uğradığı iftira sonucu hapse atıldıktan sonra öldürülen babasının intikamını almak için 17 yıl sonra olayların yaşandığı yere gelen Efsun, herkesten intikam almak için mükemmel bir planı devreye sokacak ve düşman ailenin oğlu Kerem’le aşk yaşayacaktır.
Röportajlarında hep “Erkek partner konusunda çok şanslıyım” diyen Saat, Mert Fırat’ın yanı sıra Nejat İşler ve Engin Hepileri’yle kamera karşısına geçecek. Geçen yıl ABC’de yayınlanan “Revenge” dizisinden yola çıkarak Berkun Oya tarafından yazılan dizide Beren Saat Emily Thorne karakterini Efsun, Nejat İşler Jack Porter’ı Rüzgâr ve Mert Fırat da Daniel Grayson karakterini Kerem adıyla canlandıracak.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin