resim yok
05 Mayıs 2012 - 00:00

 

Cemal Hünal ile Aslı Tandoğan, buz gibi gölde tam beş saat öpüşme provası yaptı...
Oyuncular, tarihi kostümlerinin içine balıkadam kıyafeti giydi ‘Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın yeni bölümünde Cemal Hünal’la Aslı Tandoğan’ın ateşli ‘aşk öpücüğü’ konuşulacak. Aksiyon dolu dizinin 9. bölümünde ilk defa romantizm rüzgârları esecek. Ünlü oyuncular, haftalardır merakla takip edilen Canseza ve Murat’ın arasındaki aşkı başlatan ateşli öpücük sahnesinin hakkını vermek için buz gibi gölün içinde 5 saat prova yaptı.
 
Oyuncuların performansını çok başarılı bulan dizinin yönetmeni Altan Dönmez, “Canseza ile Murat’ın öpüşme sahnesi için herkes canla başla çalıştı. Buz gibi suya rağmen o aşk duygusunu gözlerinden yansıtabilen Hünal ve Tandoğan’la birlikte çalıştığım için çokmutluyum” diye konuştu. Bir havuzda özel sualtı kamerasıyla detaylarının çekildiği öpüşme sahnesi için oyunculara dönem kostümlerinin içine balık adam kostümleri giydirildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin